echipament spinning - altceva decat lansete, mulinete,naluci

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

szleventee
junior
junior

echipament spinning - altceva decat lansete, mulinete,naluci

Mesaj de szleventee » 12 Feb 2009, 16:32

As dori sa aflu parerea voastra despre urmatorul subiect:

Ce art trebui sa contina un echipament de spinning ideal in afara de echipamentul de baza ca lansete, naluci ? Ma refer la echipament despre care se vorbeste mai putin, ceva de genu: geanta impermeabila, vesta de salvare, ochelari poliarizanti si orice altceva care este de folos intr-o partida de spinning din barca sa de pe mal)

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 12 Feb 2009, 16:35

sapca vesta ochelari polarizanti imbracaminte adecvata plus un prieten

Lucius
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lucius » 12 Feb 2009, 16:54

Un cleste de taiat sarma, puternica cu care sa poti taia carligul la eventuale accidente

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 12 Feb 2009, 17:32

Scula cea mai importanta e forfecuţă de tăiat textilul. Am căutat mult dar am găsit ceva foarte bun. Tai textilul cu o singura mana.

Alte alea: snap (microvoblere), duo lock (voblere mari), strune (pentru ştiucă), grip (ştiucă si şalău)/ minciog (coada scurta pentru barca), penseta (merge si cleşte dar prefer pensa chirurgicala - merge si la clean si la ştiucă).
Alte prosti care nu prea contează la pescuit: tuburi de lanseta si borsete pentru mulinete si tamburii de rezerva. Sunt scumpe dar când mulineta sau lanseta costa pentru 200$ fac toţi banii.
Ar mai fi bun un cântar pentru vânătorii de trofee. Tot pentru ei un aparat foto de tip savoniera.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 12 Feb 2009, 17:47

...si ceva lichide :lol: Nu neaparat alcoolice...Spinningul este un sport solicitant uneori :lol: si este chiar enervant sa nu poti pescui de ...sete!Si chiar vorbesc serios acum!Un mic termos cu ceva cald in anotimpul rece sau o apa cu lamaie vara fac uneori mai mult decat multe alte lucruri "inutile" .Sigur ca daca pescuitul este scurt de 1-2 ore...e altceva. Dar daca faci 100-200 de km pana la locul de pescuit si ai de gand sa stai toata ziua...Plus ca de obicei masina ramane muuult in urma... :lol:
Ba ce sete m-a luat!Ma duc sa beau un ceai :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 12 Feb 2009, 18:21

grecu scrie:sapca vesta ochelari polarizanti imbracaminte adecvata plus un prieten
Totul ok.,dar fara prieten,+ o camera-foto. :lol:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 12 Feb 2009, 18:30

briceag, unghiera pt fir, superglu si foarte important :!: lanseta si mulineta de rezerva! o data am -plecat cu un singur bat si l-am rupt.
de regula iau 2 rar 3 si pescuiesc cu 1!

alte dracii: pila diamantata serioasa pt ascutit carlige dupa ce se bontesc, bricheta pt modificat plastice aventual anti-vant!

gafa sau grip pt cine se astepata sa prinda... :wink: eu am din amndoo in barca sa fie ;)

eu nu iau struna fiindca insist sa nu prind stiuca : fie si din greseala cand dau dupa salau :)) asa ca intalnirile de gradul zero, f rare pt ca eu pescuiesc la salau, se termina cu taietura.

alt accesoriu care cred ca nu trebe sa lipseasca nimanui este determinarea si motivatia!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 12 Feb 2009, 18:41

Buna asta cu echip.de rezerva :lol: intr-o zi am plecat fara mulineta si am vazut doar la Avrig,noroc ca am avut bani la mine si mi-am cumparat de la un mag.local o mulineta ptr.o partida :lol: (parca un rulment doar,ceva chinezesc)si o rola de fir. :lol:

misulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de misulian » 12 Feb 2009, 19:50

si un spray/solutie/crema impotriva tantarilor

Numai bine
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 12 Feb 2009, 20:04

Nu nu nu, e asa: juvelnic mare, un grup electrogen nou, o sticla de cola care se lasa pe malul apei si o conserva care se arunca in apa. Cu punga de pufuleti se lasa semn pe locul cel mai bun. Inafara de asta poti sa speli masina pe malu apei inainte sa pleci si cu ocazia asta sa scapi si de vechea cutie de ulei si sa golesti scrumiera. Am folosit persoana a doua cu referire la noi toti nu la cineva anume. Mai asteptam ponturi. :D
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns