Ionut 22, ai mp!Ionut22 scrie:Salutare pescari!
V-as ruga sa ma ajutati si pe mine (un alt incepator in ale spinning-ului..) cu alegerea echipamentului pentru clean.
Mi-am luat o lanseta din carbon Baracuda Jet Spin 2.40m A10-30 din 2 tronsoane ( o parere despre aceasta lanseta) si nu stiu cum sa aleg o mulineta potrivita. ( Cu toate ca eu cred ca am gresit si in alegerea lansetei si ma refer la actiune (A 10-30) Poate imi trebuia una mai sensibila decat asta.
Astept sfaturi si pareri, ce credeti ca ma poate ajuta! Multumesc
Echipament pentru clean
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Re: Echipament pentru clean
spinning-addicted!
Un sfat prietenesc: NU lua sculele cele mai ieftine pe care le gasesti, pentru ca in mod inevitabil vei renunta foarte curand la ele, insemnand bani pierduti, nervi, timp pierdut si nervi la pescuit. Incearca si fa un mic efort si cumpara-ti scule macar "bunicele" din start.
Dacat o scula noua si proasta, mai bine una second, dar de calitate
adrian25 scrie:care e diferenta intre:
- Baracuda Tornado 2,4m A: 3-18g. -ceva mai scumpa
- Baracuda Tornado 2,4m A: 3-18g. -mai ieftina ;
)
aia mai ieftina trebuia sa fie asta : - Baracuda Warlock 2,4m A 3-15g
Am recomandat aceste lansete nu pentru ca ar fi cele mai bune ci pentru ca aceasta marca a cumparat-o si am presupus ca au mai multe modele ale aceluiasi producator la magazinul respectiv si are mai multe sanse sa o schimbe pe cea albastra.
S'altare și bunăstare !
scuzele mele am uitat sa specific ca m-am referit cu sir de muste(cand am intrebat de lipan si pastrav) cu pluta buldo dar nu acea de plastic ci aceea de lemn in forma de picatura care mai are si "dansa" o ancora..pentru ca nu se stie cand sare cleanul...iovys scrie:La lipan mai greu, eventual cu buldo. La pastrav e posibil, depinde si unde vrei sa pescuiesti la el
mare adevar graiesti!ReluOlaru scrie:Un sfat prietenesc: NU lua sculele cele mai ieftine pe care le gasesti, pentru ca in mod inevitabil vei renunta foarte curand la ele, insemnand bani pierduti, nervi, timp pierdut si nervi la pescuit. Incearca si fa un mic efort si cumpara-ti scule macar "bunicele" din start.