Echipament Fly ( buget limitat ) Pareri
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
Echipament Fly ( buget limitat ) Pareri
Salutare tuturor pescarilor.
Tin sa multumesc anticipat celor care vor avea sfaturi pertinente.
Sunt un impatimit al pescuitului la spinning , (o "boala" care mi-a afectat " sistemul Imunitar " foarte repede).
Din cauza diferitelor emisiuni despre FLY si din cauza observatiilor mele proprii despre CLEAN in anumite perioade m-am gandit foarte bine si sunt chiar nerabdator sa ma apuc de FLY Fishing.
Notiunile de baza despre echipament le-am tot citit si rascitit pe diferite siteuri , asa ca am in mare parte habar despre ce imi doresc sa achiitionez.
O lanseta ( noua sau second hand ) Clasa 4/5 sau clasa 5 cu dimensiuni cuprinse intre 8.5 feet si 9 feet cu actiune medium fast sau fast ( stiu ca fast nu este de mare ajutor incepatorilor , dar sper ca invat repede asa ca prefer sa investesc in viitor )
Firul vreau sa fie unul WF nou care sa corespunda cu viitoarea lansta.
Despre mulineta nu sunt foarte crios , deoarece nu caut una performanta,
Astea fiind spuse , am un buget intre 100-200 Ron ptr o lanseta ( prefer si una second si de calitate decat una noua , ieftina si proasta )
Asadar astept recomandari de lansete care sa fie conform cerintelor mele .
PS : Pestele urmarit este CLEANUL iar locurile unde doresc sa pescuiesc sunt raurile TIMIS , BEGA , Barzava , eventual si pe lacuri de munte.
Tin sa multumesc anticipat celor care vor avea sfaturi pertinente.
Sunt un impatimit al pescuitului la spinning , (o "boala" care mi-a afectat " sistemul Imunitar " foarte repede).
Din cauza diferitelor emisiuni despre FLY si din cauza observatiilor mele proprii despre CLEAN in anumite perioade m-am gandit foarte bine si sunt chiar nerabdator sa ma apuc de FLY Fishing.
Notiunile de baza despre echipament le-am tot citit si rascitit pe diferite siteuri , asa ca am in mare parte habar despre ce imi doresc sa achiitionez.
O lanseta ( noua sau second hand ) Clasa 4/5 sau clasa 5 cu dimensiuni cuprinse intre 8.5 feet si 9 feet cu actiune medium fast sau fast ( stiu ca fast nu este de mare ajutor incepatorilor , dar sper ca invat repede asa ca prefer sa investesc in viitor )
Firul vreau sa fie unul WF nou care sa corespunda cu viitoarea lansta.
Despre mulineta nu sunt foarte crios , deoarece nu caut una performanta,
Astea fiind spuse , am un buget intre 100-200 Ron ptr o lanseta ( prefer si una second si de calitate decat una noua , ieftina si proasta )
Asadar astept recomandari de lansete care sa fie conform cerintelor mele .
PS : Pestele urmarit este CLEANUL iar locurile unde doresc sa pescuiesc sunt raurile TIMIS , BEGA , Barzava , eventual si pe lacuri de munte.
Re: Echipament Fly ( buget limitat ) Pareri
JB avea ceva la 200 lei 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
- junior
am vazut si eu cva postari de ale lui dar din cate tin minte preturile depaseau 300 si clasele erau mai mari , poate vede si el aceasta postare si va avea un cuvant de zis
-
- veteran
Bai da ce nesimtire sa imi stearg moderatorii mesajul.
Am scris omului un mesaj despre cum sa isi aleaga o lanseta de musca, un mesaj detaliat si nu stiu cum isi permite un mizerabil de moderator sa sterga ceva ce nu intelege.
Putea sa scoata doar parantezele in care am spus ca 2 lansete sunt de vanzare in rest nu vad alt motiv dar sa stearga tot mesajul fara vertisment.
Am scris omului un mesaj despre cum sa isi aleaga o lanseta de musca, un mesaj detaliat si nu stiu cum isi permite un mizerabil de moderator sa sterga ceva ce nu intelege.
Putea sa scoata doar parantezele in care am spus ca 2 lansete sunt de vanzare in rest nu vad alt motiv dar sa stearga tot mesajul fara vertisment.
-
- veteran
Scuze, omul a postat acelasi mesaj in 2 locuri si a creat confuzie.
Se poate sterge mesajul de mai sus.
Se poate sterge mesajul de mai sus.
-
- junior
Eu am postat acest mesaj si la sectiunea echipament si si la sectiunea Fly fishing , din simpl motiv ca vreau sa fie dezbatut de cat mai multa lume
Multumesc
Multumesc
-
- veteran
BFC Discovery II Fly Rod 8' #4/5 2pc 39.90EUR
BFC Discovery II Fly Rod 8' #4/5 2pc
Click to enlarge
The new BFC Discovery II Fly rods were designed for outstanding performance and value. Whether you're looking for a nice small trout 8 foot rod - there is a Discovery II Fly rod for the challenge. The hand-crafted fast action fly rods look and feel much more like rods at 3 times the cost but at a value that won't break the wallet.Discovery rods are light in the hand and the quick dampening actions allow for great line control. Powerful enough to reach out and throw a long line when needed, but also soft enough in the tip to reduce break offs with fine tippets. 100% graphite blanks with tip-over-butt ferrule systems.Discovery II Fly Rods rods are finished with graphite blanks, black wraps and hard chrome single legs guides.Aluminium reel seat.Cork handle.Each rod comes in a printed velvet cloth bag for easy rod identification.Weight - 3.4oz
sau Redington Pursuit 8`ft. #4 , 2pc.
BFC Discovery II Fly Rod 8' #4/5 2pc
Click to enlarge
The new BFC Discovery II Fly rods were designed for outstanding performance and value. Whether you're looking for a nice small trout 8 foot rod - there is a Discovery II Fly rod for the challenge. The hand-crafted fast action fly rods look and feel much more like rods at 3 times the cost but at a value that won't break the wallet.Discovery rods are light in the hand and the quick dampening actions allow for great line control. Powerful enough to reach out and throw a long line when needed, but also soft enough in the tip to reduce break offs with fine tippets. 100% graphite blanks with tip-over-butt ferrule systems.Discovery II Fly Rods rods are finished with graphite blanks, black wraps and hard chrome single legs guides.Aluminium reel seat.Cork handle.Each rod comes in a printed velvet cloth bag for easy rod identification.Weight - 3.4oz
sau Redington Pursuit 8`ft. #4 , 2pc.
cristi nu cred ca are rost sa punem povestile ale.a..in final fiecare vanzator isi lauda marfa....
cert e ca BFC-ul de 8'6'' cls 5 e un bat decent.
un bat f misto e 7 ft cls 4-5
..... si e si ieftin , daca l-or mai fi avand in stoc....
cert e ca BFC-ul de 8'6'' cls 5 e un bat decent.
un bat f misto e 7 ft cls 4-5

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
-
- junior
Ce spune producatorul despre produs este mai mult decat placut , asta in cazult de spun adevarul.
Multumesc frumos ptr pareri!!
Multumesc frumos ptr pareri!!
si pe mine ma intere ce blankuri is alea folosite de bfc ... ceva reviewuri la blankurile alea ? la 30 euro nu prea ai ce cere , dar nah sa fie un pas in fata nu 2 in spate ...
...