Mersi tuturor pentru sfaturi !
- Am gasit-o pe-un site din UK (de unde as avea posibilitatea sa-mi aduc) la 50 lire...dar sincer nu as investi atat in ea la cat intentionez sa o folosesc. Poate pe viitor...daca intr-adevar ma va prinde microbul spinning-ului mai tare si voi iesi mai des.
Mersi oricum de sfat !
stefanflorin scrie: E un bat potrivit pt. ambele situatii la fel cum mai sunt si altele gen ET Excalibur Bass sau Baracuda Warlock sau Baracuda Shadow....sau...sau...bete ieftine, fara pretentii dar perfecte pt. un incepator sau pt. 2-3 partide la 100 de ani
- M-am uitat si eu la Warlock, dat fiind faptul ca e super eftina si pt. inceput o sa merg mai rar dupa clean, dar...mi s-a parut cam 'tzeapana' cand am pus mana pe ea (nu stiu daca e ok sa fie asa rigida...) iar actiunea incepand de la 3g m-a pus pe ganduri cand am vazut voblere de 2g.

Cum se vor comporta alea? Plus ca citisem pareri nu prea bune despre Baracuda, desi personal am ceva bete de la ei si n-as zice ca sunt chiar de aruncat, la cat/cum le utilizez eu.
- Legat de Baracuda Shadow - are actiune 1-6g. Nu e 'PREA' light? Sa nu ma trezesc nici ca reusesc s-o rup
RAFYYY91 scrie:la mulinete uita-te si pe la okuma poate iti place ceva, fac mulinete bune si nu costa foarte mult
- Okumele imi plac (si am asa ceva pt crap & stationar), chiar am una in lista din postul initial (Zeon) dar am inteles tot de-aici de pe forum ca ar fi mici si grele pt spinning light. Categoric sunt mai robuste decat ceva no-name-uri.
Spring scrie:Bugetul asta il avema si eu in plan cand m-am apucat de pescuit, dar dupa prima vizita la magazin am iesit afara cu un ulx, o tehnium si 2 cutii de momeli. automat s-a triplat bugetul.
ceva imi spune ca o sa patesti la fel.

- Categoric nu intentionez sa dau asa o suma pe un sport pe care stiu din start ca cel putin in primii ani o sa-l practic ff rar. Desi m-am lovit si eu de aceeasi problema cand am fost sa-mi cumpar alte scule pt crap/stationar.
Asa ca pentru moment oscilez intre Cormoran LRS + o mulineta de pana in 150 RON VS. o baracuda de 80-100 RON + o mulineta okuma tot pe la 80 RON (deci jumatate bugetul fata de prima optiune).
Accept si alte pareri/sfaturi.