Daca nu s-a rupt nimic, de ce nu-l pui la loc ?Andrei_ scrie:Nu a cazut ceramica, a cazut cu totul !!!keymaker scrie:a cazut ceramica? cauti la magazine un inel cu diametrul identic la ceramica,l-am taiat pe exterior cu o pila foarte fina triunghiulara pana a cazut pastila,cu o bagheta de sticla incalzita(sau pe talpa fierului de calcat ) am incalzit inelul lansetei sa se dilate si apoi am presat ceramica la locul ei.am pus si putin superglue cu varful acului ca sa ramana acolo forever.apoi,fir intins!
E.T Perch blade
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
am impresia ca a cazut doar pastila cu tot cu partea metalica exterioara si tubul care intra in varful blankului a ramas la locul lui.ar fi trebuit sa explice si el mai bine ce si cum,ca sa nu-si mai dea lumea cu presupusul in incercarea de a-i ajuta
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron
A cazut cu totul inelul de varf (l-am pierdut) !!!!!ANDREI RIGA scrie:Daca nu s-a rupt nimic, de ce nu-l pui la loc ?Andrei_ scrie:Nu a cazut ceramica, a cazut cu totul !!!keymaker scrie:a cazut ceramica? cauti la magazine un inel cu diametrul identic la ceramica,l-am taiat pe exterior cu o pila foarte fina triunghiulara pana a cazut pastila,cu o bagheta de sticla incalzita(sau pe talpa fierului de calcat ) am incalzit inelul lansetei sa se dilate si apoi am presat ceramica la locul ei.am pus si putin superglue cu varful acului ca sa ramana acolo forever.apoi,fir intins!
De aceea vreau alt inel ca pe cel care a cazut nu il mai am !!!
si mie mi sa parut dubios inelu de varf dar iam pus poxipol preventiv si nu am avut robleme cu el :DAndrei_ scrie:A cazut cu totul inelul de varf (l-am pierdut) !!!!!ANDREI RIGA scrie:Daca nu s-a rupt nimic, de ce nu-l pui la loc ?Andrei_ scrie: Nu a cazut ceramica, a cazut cu totul !!!
De aceea vreau alt inel ca pe cel care a cazut nu il mai am !!!