discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
pikeman
- veteran

-
m-am cujetat eu acu 5 min

sa transform o drujba in motor de barca

bre, nu ma judecati ca nu m-am cujetat adanc doara asa la suprafata...daca aveti idei despre PIMP my chainsaw bagati, sa vedem deca e realizabil proiectu
P.S. merge si cu moto-cositoarea, nu ma supar

-
adrignat
- veteran

aveai tu o drujba in plus acasa si cum te-ai saturat de sculptat in busteni cu ea,ai zis sa o inhami la barcutza!

-
adyy
- junior

eh, discutam noi aseara despre voblere si am concluzionat ca tot motorul termic e mai bun . . . eu dup-aia am concluzionat ca mai degraba merg la sala . . .
eu zic ca proiectul e viabil. dar as apleca de la o drujba veche, folosita. in felul asta mai minimizezi si investitia.
-
MuskMd
- veteran

e buna. singurele "provocari" tehnice e sa gasesti un angrenaj care sa reziste/sa se potriveasca si un cuplaj/ambreiaj cum vrei sa ii zici

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
adyopo
- utilizator constant

-
Ditto. Hai ca pescarii sunt inventivi, asteptam poze cu motorul de barca fost de taiat lemne. Spor, custom paint-job, spate oliv, flancuri argintii, si cateva puncte ca sa aiba avatul pe ce sarii. Poate vrei sa-i pui si un rattle...
-
adiwolf
- veteran

pikeman scrie:......................................
P.S. merge si cu moto-cositoarea, nu ma supar

cu asta e foarte simplu deoarece merge sa ii montezi pe axul acela o elice si deja nu mai trebuie sa faci nimic decat sa o bagi in apa si sa te tii de ea.
aaahhh, mai trebuie un suport sa fixezi acest angrenaj fiindca nu o sa poti sa tii acest angrenaj numai in mana.
iese ceva in stilul barcilor asiatice, thailanda-china
totusi, iti recomand un termic.