dragi bucuresteni...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
BamseBST
veteran
veteran

dragi bucuresteni...

Mesaj de BamseBST » 14 Ian 2006, 22:21

de azi stau in minunata capitala 3 zile..so stie careva vreun magazin de pescarie pe langa mall vitan??? caut ceva voblere in mod special
Sau daca nu ..altundeva unde ma pot duce cu taxiul..

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 15 Ian 2006, 00:21

Nu stiu sa existe vreun magazin in zona Mall Vitan.

Dar ai Gipo si Arrow unul langa altul langa gara (cred ca taximetristii stiu unde este - chair la capatul tramvaiului 34 de la gara de nord). La Arrow gasesti rapala si cozma. la gipo parca doar storm.

Energofish zilele astea este inchis pentru inventar caci se muta deci pica.

Ar mai fi Arrow de la Obor (capatul dinspre Dimitrov al pasajului Obor - scrie pe el pescuit si vanatoare) - parca e ceva mai mare decat cel de la gara.

Mai poti trece pe la :

Captain Hook - Sos Pantelimon nr 40, (aproape de Piata Obor) (gasesti salmo si altele - nu mia stiu ce tin ca nu am mai trecut de mult dar parca aveau o selectie mai variata)
Drill - Str Cuza Voda nr 90 (aproape de Sincai) (gasesti salmo si rebel)

Toate astea tin voblere :) In restul magazinelor din Bucuresti nu prea am intrat nici eu, nu stiu ce sa zic de ele.

Sper sa te ajute.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 15 Ian 2006, 01:32

ai drill adresa de mai sus aproape de mall
si daca ai pb si nu te descurci pentru luni dimineata dupa 9.30 ai un telefon pe privat
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 15 Ian 2006, 10:18

Corect, Drill este cel mai aproape de Mall. sunt 3-4 statii de tramvai de la posta Vitan.

Daca cobori la statia de la Sincai, strada respectiva este pe partea dreapta a sensului in care ai venit, cam la 100 m inapoi de statie. Pe strada asta mergi cam 500 m parca, magazinul este pe partea stanga.

Oricum, am bajbait ceva prin zona pana sa dau de el, m-am pierdut pe stradute, daca ai posibilitatea sa te intalnesti cu cineva sa mergeti impreuna e cel mai bine.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 15 Ian 2006, 10:58

da merci mult cred ca ajung astea deocamdata.. :lol: inca o data 10x si fir intins

Scrie răspuns