DouA:voblere cosma si salmo pop
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
DouA:voblere cosma si salmo pop
Am doua probleme si caut ajutor; Caut voblere Cosma B1, care nu mai ajung in bacau. De unde as putea lua? si doi. Nu era butcher, cer scuze, era salmo pop si se misca ciudat la suprafata apei. Cum e jocul popului de la Salmo sau cum ar trebui sa fie
constantin, scrie pe e-mail-ul de la magazinul online si la urmatoarea aprovizionare de la arrow or sa-ti aduca tot ce vrei din gama cozma ( din ce au pe stoc cei de la arrow )
salmo pop sau alte poppere aici
http://www.rapitori.ro/boutique/index.p ... 277_29_106
sau la comanda ce nu vezi pe magazin si ai dori
salmo pop sau alte poppere aici
http://www.rapitori.ro/boutique/index.p ... 277_29_106
sau la comanda ce nu vezi pe magazin si ai dori
asta e problema
importatorul aduce rar, noi n-am stiu ce se va va vinde si am luat putine din fiecare
ieri s-a facut aprovizionarea de la ei si diseara stocul va fi completat, daca maine este ceva stoc 0 inseamna ca nu au nici la energo
se poate aduce la comanda, din modelele care noi NU le avem nici macar trecute pe magazin, poate au la ei
sau, oricum strangem liste cu ce se doreste, si cand vine transportul la energo in 2 zile aveti voblerele acasa
eventual adi fa o lista si da-o pe mail la magazin
cine are user pe magazin, dau eu mail cand vine salmo
importatorul aduce rar, noi n-am stiu ce se va va vinde si am luat putine din fiecare
ieri s-a facut aprovizionarea de la ei si diseara stocul va fi completat, daca maine este ceva stoc 0 inseamna ca nu au nici la energo
se poate aduce la comanda, din modelele care noi NU le avem nici macar trecute pe magazin, poate au la ei
sau, oricum strangem liste cu ce se doreste, si cand vine transportul la energo in 2 zile aveti voblerele acasa
eventual adi fa o lista si da-o pe mail la magazin
cine are user pe magazin, dau eu mail cand vine salmo
-
- veteran
-
- veteran
-
- junior
ce se prinde cu salmo pop
Ce se poate prinde cu salmo pop? Ca n-am pescuit niciodata cu el