DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
mie nu mi se pare incurcat .... mai degraba citesti tu printre randuri...unde e blank ... 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
- veteran
Ce de lucruri am invatat despre constructia voblerelor de cand urmaresc topicul asta ! ! ! ! !
Mai baieti,o fi Jiji un personaj "pitoresc", ëxotic" si bun cunoscator de limba engleza,probabil ca tineti mult la el si va invatat multe lucruri bune de-l pomeniti intr-una,va e drag de nu se poate dar hai sa nu stricam chiar toate sectiunile forumului cu imnurile voastre de slava la adresa lui Jiji. Nu zice nimeni ca o gluma nu-si are rostul ei dar cand sant numai remarci perverse
cu destinatie unica incepe sa scada valoarea forumului si iti pui probleme daca mai merita sa-l citesti. Cica ar fi ceva moderatori
pe undeva - aiurea,ii doare la basca,n-au nici o treaba. Mare pacat !!!
Mai baieti,o fi Jiji un personaj "pitoresc", ëxotic" si bun cunoscator de limba engleza,probabil ca tineti mult la el si va invatat multe lucruri bune de-l pomeniti intr-una,va e drag de nu se poate dar hai sa nu stricam chiar toate sectiunile forumului cu imnurile voastre de slava la adresa lui Jiji. Nu zice nimeni ca o gluma nu-si are rostul ei dar cand sant numai remarci perverse
cu destinatie unica incepe sa scada valoarea forumului si iti pui probleme daca mai merita sa-l citesti. Cica ar fi ceva moderatori
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
nea Mircea, bag eu diseara niste goange, ca baietii se tin numa de intepaturi
e tututa si tema asta 

Nea Jiji, hai zi drept, ai privirea incrucisata?semlecangheorghe scrie:Touche...kadett Hell![]()
![]()
![]()
Care -vasa -zica ,tu nu iesti in stare sa arunci pamatuful...sub crengile unde stau dihaniile..sau gresesc?
Acuma ori esti slab pescar,ori ,stilul fly are mari neajunsuri din punctul asta de vedere...
Te las pe tine sa alegi care..hai fi sincer...
P.S.Sariti mah careva de-l ajutati..so incurcat in...'vectori'![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Lasa-ma sa ghicesc, chiar s-a adeverit zicala cu parul destept si capu........

Citesti aiurea si redai si mai aiurea.
Hai sa iti zic asa:
- pot sa dau musca peste curent la 20 m daca am mal inalt in spate, chiar si salcii
- pot sa dau musca si pe sub coronamentul copacilor
Acum daca matale ai echipament de fly cu tot ce-ti trebe....dece nu dai? Nu poate singur? Sau din lipsa de cunostinte in materie de fly casting preferi sa te ascunzi dupa bait casting.
Sorine, pe Nea Jiji il lasi sa intre sau il lasi sa iasa?

Gigi, daca imi arati si mie de unde ti-a rezultat tie asta din ce a scris Hell ma apuc de baitcasting.semlecangheorghe scrie:Touche...kadett Hell![]()
![]()
![]()
Care -vasa -zica ,tu nu iesti in stare sa arunci pamatuful...sub crengile unde stau dihaniile..sau gresesc?
Acuma ori esti slab pescar,ori ,stilul fly are mari neajunsuri din punctul asta de vedere...
Te las pe tine sa alegi care..hai fi sincer...
P.S.Sariti mah careva de-l ajutati..so incurcat in...'vectori'![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Stiu ca o fateta din tine , are anumite inclinatii spre baitcast , dar nu te las sa te apuci de baitcastTavi scrie: Gigi, daca imi arati si mie de unde ti-a rezultat tie asta din ce a scris Hell ma apuc de baitcasting.
are si stilul asta o linie de minim de unde poti incepe
tu esti la ....forrest gump

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
Prietenul la nevoie se cunoaste. Apreciez ca-mi vrei binele si nu ma lasi. 

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
io anunt oficial ca ma retrag de pe tema asta
. Din respect pt dl Ghenadie
Dar veghez in continuare

Dar veghez in continuare

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
din pacate asa e ....florin1948 scrie:Ce de lucruri am invatat despre constructia voblerelor de cand urmaresc topicul asta ! ! ! ! !
daca cineva vrea sa vada ceva cocnret despre voblere si constructia lor trebuie sa mearga pe site-ul ,,prietenilor''.....
in lipsa unui moderator aici , totul devine can can
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
- KiD Vicious
- utilizator constant
Ce sa vezi..!? ..se pare ca nu-s singurul care observa lucruri ciudate pe aici...propun sa se schimbe numele din "DISCUTII VOBLERE HOME MADE " in "DISCUTII CATERINCA HOME MADE" ... eu cred ca si cei care mai fac voblere "de mana" ezita sa posteze pe acest topic...cat se poate de normal...la ce bun s-o faca , daca nimeni nu apreciaza sau critica obiectiv.