DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

Mesaj de MuskMd » 21 Sep 2012, 07:46

mie nu mi se pare incurcat .... mai degraba citesti tu printre randuri...unde e blank ... :)
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 21 Sep 2012, 07:55

Ce de lucruri am invatat despre constructia voblerelor de cand urmaresc topicul asta ! ! ! ! !
Mai baieti,o fi Jiji un personaj "pitoresc", ëxotic" si bun cunoscator de limba engleza,probabil ca tineti mult la el si va invatat multe lucruri bune de-l pomeniti intr-una,va e drag de nu se poate dar hai sa nu stricam chiar toate sectiunile forumului cu imnurile voastre de slava la adresa lui Jiji. Nu zice nimeni ca o gluma nu-si are rostul ei dar cand sant numai remarci perverse
cu destinatie unica incepe sa scada valoarea forumului si iti pui probleme daca mai merita sa-l citesti. Cica ar fi ceva moderatori
pe undeva - aiurea,ii doare la basca,n-au nici o treaba. Mare pacat !!!
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 21 Sep 2012, 08:03

nea Mircea, bag eu diseara niste goange, ca baietii se tin numa de intepaturi :wallbash: e tututa si tema asta :fluch

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 21 Sep 2012, 08:08

semlecangheorghe scrie:Touche...kadett Hell :lol: :lol: :lol:

Care -vasa -zica ,tu nu iesti in stare sa arunci pamatuful...sub crengile unde stau dihaniile..sau gresesc?

Acuma ori esti slab pescar,ori ,stilul fly are mari neajunsuri din punctul asta de vedere...

Te las pe tine sa alegi care..hai fi sincer...

P.S.Sariti mah careva de-l ajutati..so incurcat in...'vectori' :wallbash: :D :D :D :D :D
Nea Jiji, hai zi drept, ai privirea incrucisata? :lol:
Lasa-ma sa ghicesc, chiar s-a adeverit zicala cu parul destept si capu........ :lol:
Citesti aiurea si redai si mai aiurea.
Hai sa iti zic asa:
- pot sa dau musca peste curent la 20 m daca am mal inalt in spate, chiar si salcii
- pot sa dau musca si pe sub coronamentul copacilor

Acum daca matale ai echipament de fly cu tot ce-ti trebe....dece nu dai? Nu poate singur? Sau din lipsa de cunostinte in materie de fly casting preferi sa te ascunzi dupa bait casting.

Sorine, pe Nea Jiji il lasi sa intre sau il lasi sa iasa? :D

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Sep 2012, 09:01

semlecangheorghe scrie:Touche...kadett Hell :lol: :lol: :lol:

Care -vasa -zica ,tu nu iesti in stare sa arunci pamatuful...sub crengile unde stau dihaniile..sau gresesc?

Acuma ori esti slab pescar,ori ,stilul fly are mari neajunsuri din punctul asta de vedere...

Te las pe tine sa alegi care..hai fi sincer...

P.S.Sariti mah careva de-l ajutati..so incurcat in...'vectori' :wallbash: :D :D :D :D :D
Gigi, daca imi arati si mie de unde ti-a rezultat tie asta din ce a scris Hell ma apuc de baitcasting. :roll:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 21 Sep 2012, 09:06

Tavi scrie: Gigi, daca imi arati si mie de unde ti-a rezultat tie asta din ce a scris Hell ma apuc de baitcasting. :roll:
Stiu ca o fateta din tine , are anumite inclinatii spre baitcast , dar nu te las sa te apuci de baitcast
are si stilul asta o linie de minim de unde poti incepe
tu esti la ....forrest gump :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Sep 2012, 09:07

Prietenul la nevoie se cunoaste. Apreciez ca-mi vrei binele si nu ma lasi. :P
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 21 Sep 2012, 09:11

io anunt oficial ca ma retrag de pe tema asta :D . Din respect pt dl Ghenadie :D

Dar veghez in continuare :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 21 Sep 2012, 09:12

florin1948 scrie:Ce de lucruri am invatat despre constructia voblerelor de cand urmaresc topicul asta ! ! ! ! !
Mai baieti,o fi Jiji un personaj "pitoresc", ëxotic" si bun cunoscator de limba engleza,probabil ca tineti mult la el si va invatat multe lucruri bune de-l pomeniti intr-una,va e drag de nu se poate dar hai sa nu stricam chiar toate sectiunile forumului cu imnurile voastre de slava la adresa lui Jiji. Nu zice nimeni ca o gluma nu-si are rostul ei dar cand sant numai remarci perverse
cu destinatie unica incepe sa scada valoarea forumului si iti pui probleme daca mai merita sa-l citesti. Cica ar fi ceva moderatori
pe undeva - aiurea,ii doare la basca,n-au nici o treaba. Mare pacat !!!
din pacate asa e ....
daca cineva vrea sa vada ceva cocnret despre voblere si constructia lor trebuie sa mearga pe site-ul ,,prietenilor''.....
in lipsa unui moderator aici , totul devine can can
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

KiD Vicious
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de KiD Vicious » 21 Sep 2012, 09:24

Ce sa vezi..!? ..se pare ca nu-s singurul care observa lucruri ciudate pe aici...propun sa se schimbe numele din "DISCUTII VOBLERE HOME MADE " in "DISCUTII CATERINCA HOME MADE" ... eu cred ca si cei care mai fac voblere "de mana" ezita sa posteze pe acest topic...cat se poate de normal...la ce bun s-o faca , daca nimeni nu apreciaza sau critica obiectiv.

Scrie răspuns