DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Va salut. Mi s-a rupt barbeta de la un vobler kenart fighter. Din ce material as putea sa o refac dar sa ies cat mai ieftin avand in vedere pretul voblerului de nou (17 lei.) ?
Catch and Release va rog frumos!
- semlecangheorghe
- veteran
Policarbonat(lexan)lipita cu rasina epoxidica.La materialele de calitate nu exista ieftin.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Carevasazica o fost un salau pi stinga, apoi unu pi dreapta,apoi cleanu pi stanga si apoi stiuca asta pi dreapta..mie mi se pare ca e conspiratie..una pa stinga una pi dreapta..SF scrie:
Gigel , incearca sa plasezi naluca intr-o pozitie mai naturala ,(sau ma rog , ala care sustine salaul ) ce puii mei , 91% (am numarat ) o iau pe stanga , pai atunci spune ma , pestele da pe stanga, as trage si io neste concluzii , poate modific vreo barbeta , sau ...ii mai comod de tinut la poza cu dreapta de opercul (si la mine ii asa , is dreptaci , si-l tin mai bine cu dreapta....doar ca-n vreo 50% nu iese naluca la poza
...
![]()
)
Cum ar fi sa pui poze cu release si dupa aia sa zici ca au cazut pe a tale lures , io te-as crede

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Gigel draga, nu e nici o conspiratie ! Depinde din ce punct de vedere privesti problema : daca la una te uiti din fata si la cealalta din spate, toate voblerele sant pe aceeasi parte !
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
Buna!
Vreau sa ma apuc de construit voblere si am o intrebare, daca sunte-ti amabili sa imi raspundeti
Din ce se face stratul de baza sau basecoat inainte de vopsire?
Vreau sa ma apuc de construit voblere si am o intrebare, daca sunte-ti amabili sa imi raspundeti

Din ce se face stratul de baza sau basecoat inainte de vopsire?
Daca Nu Stii Ce Cauti, Atunci Nu Mai Cauta!
-
- veteran
Daca vrei sa faci voblere din lemn ( balsa, tei, samba, etc.) inainte de vopsire se fac doua operatii : impegnarea lemnului si aplicarea grundului peste care se face vopsirea.Care din aceste operatii te intereseaza ?
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
ambele operatii, am citit ceva despre pahare de plastic dizolvate in diluant, ar fii ceva mai bun sau ceva ce se gaseste in comert?
-
- veteran
Exista solutii mult mai bune, dar hai sa vorbim pe privat sa nu ocupam spatiul cu chestiuni care poate nu intereseaza pe multa lume.
In fine... multumesc, esti de mare ajutor
) zici sa vb pe privat si pe urma zici ca nu iti pierzi timpul socializand pe calculator :-j