anem scrie:pare printata pe o folie de plastic (imprimanta laser) care ulterior a fost lipita pe vobler (eventual prin incalzire) ... felicitari, arata bine ...
asta ar presupune ceva gen 'photofoil' dar nu e... nu stiu cum se utilizeaza metoda photofoil, nu am gasit pe nici un forum de pescuit romanesc vreo descriere, cine utilizeaza o tine secret si cam are tot dreptul, orice metoda presupune timp, dedicare, efort si resurse financiare, de obicei din buzunarul propriu si cum scria un coleg de aici " mura in gura " nu e dispus nimeni sa dea
old_radu scrie:@ Ghost100
...n-am idee si nici nu pot face fata noilor tehnici , dar daca nu este fotofoil , inseamna ca ai revolutionat lurebuilding-ul
...imi permit o mica observatie : daca ai reusi un fond alb , ar pune in evidenta mult mai bine restul paint-ului.
Felicitari ! si...
SPOR !...la cioplit .

e experimental asta, deci e sacrificat un blank, nu am mai stat sa ii dau culoare de fond
bogdan82 scrie:pe folia transparenta laser daca o printezi in imprimanta ink jet, ramane toata cerneala pe ea(nu o absoarbe, si nici nu se usuca asa de repede)...faci operatiunea asta, apoi lipesti folia de vobler, si se ia toata vopseaua...
asa faceam eu la machetele de avioane ca sa am un fel de linie pt niste camuflaje mai complicate...
dupa cum vezi, pe burta se mai vad plumbii de lestare, nu a fost atins de vopsea, ce spui tu ar presupune revopsirea paternului lasat de asa numitul "sablon" obtinut prin transfer?