DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

Mesaj de MuskMd » 28 Iun 2015, 07:16

:lol: investitia in marketing e intotdeauna binevenita. pana iti baga reclama cu magda catone si detergentul minunat si iti rupe filmul. pardon , intrerupe :lol:

super pozele :D !
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Iun 2015, 07:29

.......ce ma mira nespus este insa, faptul ca un exponent atat de select al stilurilor nobile,superioare isi arunca ochii spre bietele stiluri inferioare, grobiane chiar, cum ar fi castingul,spiningul..ai de ispasit vreo penitenta,ceva...sau ca orice autointitulat ''nobil'' totusi si stomacul tau freamata la vazul carnii de salau?? :lol: :lol:

.....calca-ti pe mandrie si scrie o adresa..te rezolv.. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 28 Iun 2015, 17:56

:lol: gigel , inferior , neinferior , pe la noi umbl-o vorba : "lauda-ma gura ca ti-oi da friptura" :lol:

rezolva-l pe razvan ca vad ca el e incantat de produs si lasa-ma pe mine in bezna nestiintei :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 28 Iun 2015, 19:27

MuskMd scrie::lol: gigel , inferior , neinferior , pe la noi umbl-o vorba : "lauda-ma gura ca ti-oi da friptura" :lol:

rezolva-l pe razvan ca vad ca el e incantat de produs si lasa-ma pe mine in bezna nestiintei :lol:

Una peste alta, oricat am fi de carcotasi, realitatea este ca voblerele lui " Gigel " prind peste. Spre deosebire de alti cioplitori de lemne si mai nou turnatori de rasina care si-au mai postat creatiile pe acest forum si le comercializeaza atat pe forum cat si prin magazine de profil, " Gigel" chiar are cu ce se lauda. Nu neaparat din fotografiile gen " salau capital cu S.G. Lures in gura " sau altele similare, cunosc multi pescari de spining care lauda " lemnele " lui Gigel. Avantajul lui Gigel este ca el merge des la pescuit, isi probeaza voblerele atat pe Mures cat si pe incinte si atunci cand cumperi un vobler " S.G. Lures " stii sigur ca isi face treaba. Cat despre calitatea "lemnelor" , atat ca prezentare cat si ca evolutie pot satisface si pe cel mai pretentios utilizator. Bineinteles, intervine si " mana" pescarului " , care daca are doua maini stangi, ghinionul lui !
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 28 Iun 2015, 19:39

ce a pus razvan e irelevant..
ca a dat toata ziua cu altceva si in final a pus un sg cu care a prins..
ca a dat toata ziua cu sg-uri si a prins intr-un final..
nu conteaza. la urma urmei e un peste.
unul.. :twisted:
ce conteaza este reclama virulenta si consfiscarea topicului.
eu asa vad.
fara suparare dar....ceva nou ..vorba initiatorului..

Autor Mesaj
Mesajde Andrei » Vin Sep 17, 2004 12:11 am

Poate mai aflu si eu ceva nou!
Andrei
veteran

Images: 61

nu prea mai este loc..

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 28 Iun 2015, 20:24

...si nici n-ar fi asta cea mai mare problema
...i-am laudat "lucrarile" mai la inceputurile aparitiei lor , respect ceea ce face si chiar am avut vreo doua discutii pe privat , iar omul a fost comunicativ
...a fost foarte maleabil in discutii de informare cu alti useri
...se pare ca "vedetismul" i-a urcat la cap si nu se mai poate ajunge la nasul lui nici cu prajina
...nu suporta nici un fel de critica , nu mai accepta sfaturi si idei , el este infailibil si are totdeauna dreptate

..."Pentru ca S.G.Lures ! :lol:"

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Iun 2015, 09:17

..Fals tot ce atispus..sant acelasi om, pot sa o confirme apropiatii..
..Nu mi s-a urcat nici un ''vedetism '' la cap..nu m-am considerat niciodata'' vedeta...''si nici nu vreau sa fiu vedeta..
..Sant un simplu pescar, pasiunea de a modela lemnul o am de mic laolalta cu pasiunea pescuitului,asta este tot.
..Aici este un topic despre woblere facute de mana..iar spatiul virtual este infinit..in consecinta oricine poate posta oricat, daca are ce.
..Da, am tot timpul modele noi, culori noi, capturi noi.Ce se vede aici este cam 50 la suta.Pescuiesc-adaptez,pescuiesc -adaptez..tot timpul am ceva nou,astfel ca sant clar on topic..
..Mai putin ''on topic'' sant remarcile unora(perfect scuzabile in opinia lor)remarci care neavand absolut nici un substart consistent se leaga de tot felul de caracteristici personale...culmea ,alea sant ''ok..''..alea nu ''polueaza''..
...sa luam un exemplu recent.. :lol: amicul rine...
ce conteaza este reclama virulenta si consfiscarea topicului.
eu asa vad.
fara suparare dar....ceva nou ..vorba initiatorului..

Autor Mesaj
Mesajde Andrei » Vin Sep 17, 2004 12:11 am

Poate mai aflu si eu ceva nou!
Andrei
veteran

..intrebarea mea pentru ilustrul dunarean este..tu cu ce ai venit in topicul asta, ca sa poti avea pretentii??Ai postat vreo remarca referitoare la vreun material,scula,naluca??Ce inseamna ''nou'' in opinia ta??Adica daca eu fac un model nou,postez aici..e ''reclama virulenta'' :lol: nu moncher,este placerea mea cand vad cum se umfla ficatzii in tine si altii ca tine.. :lol:

Imagine

Imagine

As putea povesti multe chestii noi despre nalucile mele,modele de dimensiuni mici pt. pesti mari,pescuibile pe lansete de clasa medium sau medium heavy,naluci cu dubla actiune pt. curenti, sau cum ieri de exemplu mi-a dat al doilea ''submarin'' de cand sa deschis sezonul care sa dus cu bobler cu tot..as putea...insa nu aici..acest forum este infectat de tot felul de guristi care nu au nimic consistent de spus despre pescuit..doar atacuri la persoana..pe alte forumuri atifi banati,cum sa si intimplat dealtfel..deoarece chestiile cu adevarat noi si interesante se discuta pe privat sau pe sectiuni cu acces limitat..hai pa..nalucile ma asteapta..

.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 29 Iun 2015, 18:35

da.
s.g. mereu in actiune .
cu spume.
de a balit tot topicul.

nu crapa nici un ficat. pentru poze cu pesti ai sectiunea :album foto.
fara niste mici descrieri , caracteristici sau chiar impresii proprii despre nalucile din pozele care au doar mentiunea cu actiunea nu-i decat o promovare ordinara si abuziva.
si fiindca ai talent nu numai la cioplit si-ti place "ciocolata" poate mentionezi cand si pe ce forum am fost eu banat ,asa cum ai sugerat.
ca despre tine stim.
spor la cioplit.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Iun 2015, 07:03

........altu' care crede ca poate stabili el criterii,ce poze, ce descrieri..
...........descrieri,coment-uri??..ti-am mai zis ,astea sant pe privat pentru oameni de calitate, personalul haitei(cei ca tine) poate doar sa beleasca ochii si mie...nu iti zic ce :D ..alles klar her rine??

...intrebare pentru tine ,''aratare de prin trestii''..de ce imi imputi mie lipsa descrierilor,comenturilor,etc..cand doar la o pagina in urma cineva a postat tot asa niste woblere extraordinare,dar nu a dat nici un detaliu??

..hai , sa auzim..

.

giura_mihai
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de giura_mihai » 30 Iun 2015, 07:39

Oamenii au frustari mari rau, cred ca nu pot dormi noaptea ca postati poze cu pesti/voblere.... sunt sigur ca fara poze acest topic ar fi mult mai "interesant'', doar povestind cum voblerul inoata singur in cautarea rapitorilor .... nu faceti decat sa stricati acest topic.

Nu am nimic cu nimeni, chiar va rog sa postati si dumneavoastra poze cu voblere, capturi daca aveti si sunt sigur ca multi o sa urmareasca si cu mai mult interes acest topic .... nimeni nu v-a ingradit sa postati si dumneavoastra poze, sau cumva credeti ca poluati topicul cu niste poze? Acum nu il poluati?.... parerea mea este ca tot farmecul il au aceste poze urmate normal si de o descriere cat mai in detaliu.

Nu va stiu pe niciunul, dar ce faceti este un atac continuu la persoana si nu mi se pare corect, mai ales in acest topic.

Zi buna si fire intinse va doresc tuturor :) ... mai asteptam poze

Scrie răspuns