..Fals tot ce atispus..sant acelasi om, pot sa o confirme apropiatii..
..Nu mi s-a urcat nici un ''vedetism '' la cap..nu m-am considerat niciodata'' vedeta...''si nici nu vreau sa fiu vedeta..
..Sant un simplu pescar, pasiunea de a modela lemnul o am de mic laolalta cu pasiunea pescuitului,asta este tot.
..Aici este un topic despre woblere facute de mana..iar spatiul virtual este infinit..in consecinta oricine poate posta oricat, daca are ce.
..Da, am tot timpul modele noi, culori noi, capturi noi.Ce se vede aici este cam 50 la suta.Pescuiesc-adaptez,pescuiesc -adaptez..tot timpul am ceva nou,astfel ca sant clar on topic..
..Mai putin ''on topic'' sant remarcile unora(perfect scuzabile in opinia lor)remarci care neavand absolut nici un substart consistent se leaga de tot felul de caracteristici personale...culmea ,alea sant ''ok..''..alea nu ''polueaza''..
...sa luam un exemplu recent..

amicul rine...
ce conteaza este reclama virulenta si consfiscarea topicului.
eu asa vad.
fara suparare dar....ceva nou ..vorba initiatorului..
Autor Mesaj
Mesajde Andrei » Vin Sep 17, 2004 12:11 am
Poate mai aflu si eu ceva nou!
Andrei
veteran
..intrebarea mea pentru ilustrul dunarean este..tu cu ce ai venit in topicul asta, ca sa poti avea pretentii??Ai postat vreo remarca referitoare la vreun material,scula,naluca??Ce inseamna ''nou'' in opinia ta??Adica daca eu fac un model nou,postez aici..e ''reclama virulenta''

nu moncher,este placerea mea cand vad cum se umfla ficatzii in tine si altii ca tine..
As putea povesti multe chestii noi despre nalucile mele,modele de dimensiuni mici pt. pesti mari,pescuibile pe lansete de clasa medium sau medium heavy,naluci cu dubla actiune pt. curenti, sau cum ieri de exemplu mi-a dat al doilea ''submarin'' de cand sa deschis sezonul care sa dus cu bobler cu tot..as putea...insa nu aici..acest forum este infectat de tot felul de guristi care nu au nimic consistent de spus despre pescuit..doar atacuri la persoana..pe alte forumuri atifi banati,cum sa si intimplat dealtfel..deoarece chestiile cu adevarat noi si interesante se discuta pe privat sau pe sectiuni cu acces limitat..hai pa..nalucile ma asteapta..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.