DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
DEM
veteran
veteran

Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

Mesaj de DEM » 06 Aug 2014, 15:07

Ce sa umplut situl de "asiatici" :twisted: ......,belea,misto,super,extra... :respekt:
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.

Vlad S.
veteran
veteran

Mesaj de Vlad S. » 06 Aug 2014, 21:30

Multumesc pt. aprecieri celor de mai sus.

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 06 Aug 2014, 22:32

dap...sunt intr-un mare fel..... de acord ca sunt cele mai reusite ca aspect de aici. Felicitari. Din pacate topicul asta a devenit doar ceva de show... fiecare arata (se lauda) cu ceea ce creaza insa nimeni nu mai incearca sa indrume pe cei ce acum vor sa se apuce de facut naluci proprii. Singurul care a dat din casa... ca sa zic asa a fost Florin... pe aceasta cale i multumesc... in rest numai batai pe urcare, pe cadere.. mai rau ca in cluburile de fite la Mamaia. Pana la urma vad ca topicul a fost de fapt acaparat de cei ce vor sa-si vanda marfa. De aceea ma bucur cand vad o postare noua a unui user care vine cu naluci lucrate la mare arta fara a avea o adresa de comenzi la semnatura :D

bun... sa las siropu'

Daca nu sunt prea indiscret... mai mult ma intereseaza detalii tehnice decat look...

sunt facute din rasina sau lemn?? Daca sunt lemn cioplit atunci jos clopu'!!! topcoatul e lac ori...??
Imagine

Vlad S.
veteran
veteran

Mesaj de Vlad S. » 06 Aug 2014, 23:10

Salut. Nu am niciun secret.

Sunt din balsa si lacul este devcon. Greutatile sunt intre 3,8 si 4,8gr si dimensiunile intre 4,7 si 5,2cm. 3 din cele 5 modele bat si pe cadere. Fiecare model face altceva.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Aug 2014, 05:49

Si-Gi Lures wobblers&more..

.

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 07 Aug 2014, 06:40

Mesajde semlecangheorghe » Joi Aug 07, 2014 6:49 am
https://www.facebook.com/photo.php?v=35 ... =2&theater

Evolutie monsterpike..

Hm...........da................nu arata rau. Dar am stabilit ca cele mai shukare voblere " misca cand stau " !!! Ori la asta se aplica regula : 'Cine misca.. nu mai misca " Si da-mi voie sa-ti dau o sugestie : incearca si cu lestul montat o idee mai in spate. In asa fel ca pe stationare sa stea mai inclinat ( capul deasupra apei si coada putin scufundata - ca la multe din cele japoneze ) Astfel, la " urcare" vine cu capul inainte si apoi se aseaza relativ orizontal.
E drept ca la cele japoneze lestul e din bile de otel care culiseaza pe un canal ( nu e imposibil de realizat ) si pozitionare lor diferita la tractiune si pe stationare creeaza acel joc inconfundabil.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Aug 2014, 07:49

Da, chestia de care spui, nea Mircea, se poate realiza si fara bile.O modalitate este ca pe ochetul din mijloc si pe cel din coada este sa atasezi triple 3x , asta daca centrul de greutate este pozitionat fix pe mijlocul axei longitudinale astfel incat mutarea lui mai spre coada se obtine din greutatea carligelor..La stiuca asta de am terminat-o ieri, am obtinut aceasta chestie(ridicare usor oblica) cu o singura tripla owner 3x..Daca as monta lestul(fix) mai in spate(si ar trebui sa pun si ancore 3x) as obtine o miscare prea ampla in contextul ala(ochet,barbeta, unghi barbeta),ori un dinozaur din asta sa mai si bata ca toti dracii, nu stiu daca e tocmai de dorit..

La woblerele astea mari se mai poate ca lestul sa culiseze intr-un canal longitudinal .Fie ca e profil cilindric , fie bile, se pot scoate miscari incitante pentru rapitori..In rest experimentam, muncim..asta e...

.

gabi udila
senior
senior

Mesaj de gabi udila » 08 Aug 2014, 18:23

semlecangheorghe scrie:Imagine

Stiuca ,22 cm..plop siberian..cumparat la licitatie ,au fost doar 3 bucati gasite in stomacul unui mamut decongelat din cauza incalzirii globale..se pare ca bucata asta ia penetrat intestinul subtire fapt care a dus la deces.Alealalte doua bucati or fost cumparate, una de Rapala si alta de sultanul Dubaiului..

Ah si sa nu uit, asta o sa bata pe tractiune..
Din lemnul asta nobil ar merita sa-i faci un frate lui Pinocchio .

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Aug 2014, 07:05

No bun, sa-mi trimiti o poza din profil..fara model e cam dificil..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Aug 2014, 07:14

Sigiluresoluiesinaction.. :D

Imagine

Imagine

Imagine

Asa, intre doua minifurtuni de vara..