DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Mersi Radule,la fel si tie 

Faine
Eu sunt doar amator domnu',ceva de liga a 5-a
Dar sa stii ca o dardaitoare parca tot as mazgali-o 

...cu tupeu Ilie , cu tupeuSVF scrie:... Dar sa stii ca o dardaitoare parca tot as mazgali-o ...
@ Ghenadie
...daca erau curatati ochetii de vopsea aveai un 10 , asa ramai doar cu : FELICITARI !

P.S. ...erau niste discutii dragute intr-o vreme , cu ochetii murdari de vopsea , pe un alt forum

Ilie, despre ce dardaitori vorbesti taica
Radu, stiu discutiile, sunt de acord cu tabara pro curatare, le curat si eu, dar dupa primul strat de rasina, ghici de ce
No, si felicitarile sunt bune, saru mana.
Ceva amanunte - lemn de tei, opercule si detaliile de pe bot cioplite, aerograf cu duza de 0,35 mm, presiune de lucru 1,8 bari ...

Radu, stiu discutiile, sunt de acord cu tabara pro curatare, le curat si eu, dar dupa primul strat de rasina, ghici de ce

No, si felicitarile sunt bune, saru mana.
Ceva amanunte - lemn de tei, opercule si detaliile de pe bot cioplite, aerograf cu duza de 0,35 mm, presiune de lucru 1,8 bari ...

...daca dai explicatii de ce e ochetul de tractiune pe orizontala , iti dau zecele inapoi.... 

Cre' ca de fapt scoate limbaold_radu scrie:...daca dai explicatii de ce e ochetul de tractiune pe orizontala , iti dau zecele inapoi....

Ca asa mi-o venit pi chelii...da mere si cum o zis Ilie 

Poi nu trimiti tu un blank chel "sa se joaca" Ilie cu el?Ghenadie scrie:Ilie, despre ce dardaitori vorbesti taica![]()

Daca promiti sa arati aici ce ai facut