DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
boistean
veteran
veteran

Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

Mesaj de boistean » 26 Feb 2013, 14:13

gasisem candva pe un site (link-uit de pe un forum) tipare de barbete (cu dimensiuni cu tot) pt imprimat pe hartie autocolanta. de 3 zile caut asa ceva si nici nu am mai gasit, nici cu ajutorul domnului google. :wallbash:
poate stie cineva de pe aici acel site sau ceva asemanator.

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 26 Feb 2013, 15:37

te inregistrezi aici si dupa ai ceva inf
http://www.lurelovers.com/forum/diving- ... c6096.html

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 27 Feb 2013, 17:54

Imagine

RAFYYY91
veteran
veteran

Mesaj de RAFYYY91 » 11 Mar 2013, 11:51

salutare, ceva idei de barbeta pentru goange mici de clean? deocamdata am taiat 2 PET-uri de cola, dar as prefera ceva plat sa fie mai usor de pozitionat... mai ca imi vine sa stric o cutie d-aia compartimentata pentru vob ca arata tare bine plasticu ala :lol: :lol:

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 11 Mar 2013, 12:50

RAFYYY91 scrie:salutare, ceva idei de barbeta pentru goange mici de clean? deocamdata am taiat 2 PET-uri de cola, dar as prefera ceva plat sa fie mai usor de pozitionat... mai ca imi vine sa stric o cutie d-aia compartimentata pentru vob ca arata tare bine plasticu ala :lol: :lol:
Gasesti pe la firmele care se ocupa de materiale de publicitate un plastic numit ABS iar la ce vrei tu grosimea de 1 mm este suficienta. Este transparent, usor de prelucrat si se lipeste perfect cu rasina epoxi.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

RAFYYY91
veteran
veteran

Mesaj de RAFYYY91 » 11 Mar 2013, 13:12

florin1948 scrie:Gasesti pe la firmele care se ocupa de materiale de publicitate un plastic numit ABS iar la ce vrei tu grosimea de 1 mm este suficienta. Este transparent, usor de prelucrat si se lipeste perfect cu rasina epoxi.
Thx, o sa caut plastic d-ala, deocamdata am gasit o cutie de inghetata si imi ies vro 50-60 de barbete dar e din polipropilena, am citit pe net ca nu se lipeste bine cu epoxy, o merge lipita daca smirgheluiesc barbeta pe portiunea care intra in vobler? :respekt:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 11 Mar 2013, 13:48

RAFYYY91 scrie:
florin1948 scrie:Gasesti pe la firmele care se ocupa de materiale de publicitate un plastic numit ABS iar la ce vrei tu grosimea de 1 mm este suficienta. Este transparent, usor de prelucrat si se lipeste perfect cu rasina epoxi.
Thx, o sa caut plastic d-ala, deocamdata am gasit o cutie de inghetata si imi ies vro 50-60 de barbete dar e din polipropilena, am citit pe net ca nu se lipeste bine cu epoxy, o merge lipita daca smirgheluiesc barbeta pe portiunea care intra in vobler? :respekt:
Daca treci pe la OBI, gasesti Lexan de 1 mm, daca treci pe la mine gasesti ce a mai ramas dintr-o bucata format A3 ( cam jumate) :wink: ne intelegem noi la marca de bere :lol:

RAFYYY91
veteran
veteran

Mesaj de RAFYYY91 » 11 Mar 2013, 14:23

eu prefer de obicei berea "verde" si fumabila :lol: :lol: :lol: vorbim pe mp zilele astea :mrgreen: las si cateva poze cu niste goange in constructie, omizi, gandaci, paienjeni si ma apuc si de muste :twisted:

Imagine

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 11 Mar 2013, 20:59

De ce te chinui cu brad? Sunt alte materiale mai potrivite :wink:

RAFYYY91
veteran
veteran

Mesaj de RAFYYY91 » 12 Mar 2013, 00:09

prefer balsa dar deocamdata n-am money sa dau comanda de mai mult asa ca am folosit niste sipca de brad care mi-a ramas de la rotisor, nu e asa grozav da ma descurc, oricum mai mult experimentez pe astea diverse forme, lestari, barbete si nu ma astept sa iasa asa grozave :respekt:

Scrie răspuns