DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

Mesaj de old_radu » 11 Feb 2013, 15:15

...nu ma bati deloc la cap , orice sfat e binevenit .
...am mai dat gaura si in ea am lipit o margica , obtinand astfel niste ochisori draguti
...nu stiu ce mi-a venit , "ma manca la patina" sa fac si cu ochi din astia mai "fitzoshi" , chit ca aspectul ochilor intereseaza mai putin captura , zic eu.
...pana acum nu aveam "ochisori" , acum ca-i am nu am reusit sa-i montez
...poate urmatoarea serie o sa aiva si "ochisori" ... :D

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 11 Feb 2013, 15:19

e, ne mananca si ne complicam singuri, de multe ori nici nu conteaza cum e pictat, chiar si nepictat daca are miscarea bune, provoaca atacuri, nu o data am patit-o
:respekt:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 11 Feb 2013, 15:25

...sunt convins de asta
...OK , multam de ajutor , hai...

SPOR !...la cioplit. :wink:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 12 Feb 2013, 13:01

unu cu ochi albastri :lol: rosu - albastri, a beut aseara cam mult :headbash:

Imagine

@old_radu - uite ce frumos se vad ochii in orbite

Imagine

pentru asta, adica ca m-a tot batut la cap, tre sa dau o bere cuiva :respekt:

PS pozele sunt cam naspa, stiu

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 12 Feb 2013, 13:56

Va rog sa nu uitati ca maine este o zi importanta - VALENTINE'S DAY - si e musai sa ne aratam dragostea fata de persoana iubita - in cazul asta doamna Esox Lucius - mai pe inteles : cumatra, marlitza,ciuca, etc. Deci va rog la treaba !

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Ce rau imi pare ca salaul e de sex matcho si nu stiu cand trebuie celebrat. Ce mai festivitate ii trageam !
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

RAFYYY91
veteran
veteran

Mesaj de RAFYYY91 » 13 Feb 2013, 17:11

marfa maimuta ar fi chiar tare sa prinzi o stiuca iubareata cu aia :lol: :lol: :lol: pana la urma am fost la praktiker aseara sa-mi iau niste sipca de brad si m-am pus pe facut rotisoru :mrgreen: mai am nevoie doar de motoras si de vro 6 clesti crocodil si e gata 8)

Imagine

Imagine

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 13 Feb 2013, 18:32

O parte din colectia primavara-vara-toamna-iarna 2013

Prima poza: Balsa, 8,5 cm (primele 3), 8 cm (ultimul). Primul are cateva bilute zornaitoare, camera nu ii metalica, doar intarita cu picatura, dar suna destul de fain.

Imagine

A doua poza: balsa, 7,5; 7,5; 8,5; 7,5. Al doilea are camera zornaitoare metalica, am treilea are camera zornaitoare "nemetalica" (facuta ca la primul vobler din prima poza), ultimul vobler merge foarte jos, dupa cum se vede, dar bate foarte foarte marunt.

Imagine

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 13 Feb 2013, 19:05

[quote="RAFYYY91"]marfa maimuta ar fi chiar tare sa prinzi o stiuca iubareata cu aia :lol: :lol: :lol: pana la urma am fost la praktiker aseara sa-mi iau niste sipca de brad si m-am pus pe facut rotisoru :mrgreen: mai am nevoie doar de motoras si de vro 6 clesti crocodil si e gata 8)

Motoras cumpara din cel folosit la microunde sa invarta platoul ( rotatie mica si pretul pana in 35 - 40 lei). Actionarea poti sa o faci direct pe axul motorului, nu ai nevoie de raport de transmisie. Cu crocodili poti "atarna"doar voblere relativ mici , pentru cele mai mari iti trebuie cleme mai puternice.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

RAFYYY91
veteran
veteran

Mesaj de RAFYYY91 » 13 Feb 2013, 20:27

multumesc de pont am gasit pe okazii cu 20 lei :respekt: asa ma gandeam si eu sa il actionez ori il prind paralel cu axul si folosesc o banda de cauciuc ori sa il montez direct in prelungirea axului ca dupa cate vad forma motorasului imi permite asta, am gasit un crocodil d-ala mic izolat tot si vad ca tine un vobler de 12cm si mai mari nu fac deci raman la sistemu asta de prindere, daca pe viitor ma apuc sa fac vb mai mari si le crapa dintii o sa gasesc altceva atunci dar deocamdata sunt suficienti crocodilii :lol:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 14 Feb 2013, 08:35

vezi tu ce injuri cand ti-o cadea voblerul dat cu rasina :lol1:
de ce nu vrei sa asculti, voblerele mai mari de 5 cm le prinzi de ambele capete, nu cu crocodili ci intr-o rama. Faza aia cu capacul de la cutia de CD-uri nu merge, se curbeaza, e plastic moale. Daca tot ti-ai cumparat sipci, mai ia una de 15X15 mm si lungime 1 m si iti faci o rama cu laturi 20X30 cm, e la fix. Pe latura mica, la mijloc dai gaura si bagi cate un surub lung de diam 6 mm, cu filetul spre exterior. Pe un capat, din acelasi Hornbach cumperi o roata mica de vreo 40 mm diametru, de lemn cu un inel de cauciuc, dai jos inelul si ai fulie gata facuta. Gaura rotii se pitriveste la fix sa fie infiletata pe surub si astfel ai rama in care daca infiletezi pe laturile mari carlige mici ai un rotisor pentru voblere

uite ceva repede desenat in paint

Imagine

Scrie răspuns