Direct de la mama lor!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiZ » 20 Iul 2006, 13:03

pikeman scrie::?: nush daca prezinta calitate sau nu, daca sunt originale sau nu, mie mi se pare ca e cam pirat site-ul, am aruncat un ochi peste mulintele shimano & daiwa si numi face cu ochiul descrierea sumara care o prezinta, cateva date tehnice aruncate acolo, totusi un plus ptr specificatiile capacitatii tamburului si in mm la dimensiunea firului. Si mai intervine o problema nu stiu cat va imaginati voi ca ar fi transportul din Japonia pana aici ( nu mam uitat daca au distribuitori in zona :lol: ).
Cateva voblere arata interesant si cam atat, daca e cineva interesat si a facut vro comanda sau ceva sa anunte pe topic sa vedem daca e serioasa treaba (miramas sa riste cineva)....
Numai produse de calitate, multi cunoscuti din America (in special de pe forumul www.tackletour.com) isi comanda de acolo... magazin de incredere, Harada & Ogawa sunt proprietarii (nu stiu f. multa engleza, insa suficient pt. o comunicare OK - de aici si prezentares sumara de pe site), se misca f. repede, shipping extra-fast (EMS)... un card de credit e tot ce va trebuie. Un prieten de aici, din RO, a comandat la ei in 2 randuri - mulinete Shimano, tamburi de rezerva, twistere. Chiar a fost impresionat de calitatea serviciilor si de onestitatea proprietarilor.

Transportul prin EMS costa cam $20-$25 per mulineta... livare in 4-5 zile lucratoare, tracking online...

Eu mi-am comandat numai de la JapanTackle in ultimii ani, f. multumit de calitatea serviciilor si a produselor :) Bani sa fie, ca marfa e destula.

if u want some mo:
www.imakatsu.co.jp (+ filmuletze www.imakatsu.co.jp/movie/index.html)
www.megabass.co.jp
www.evergreen-fishing.com
www.palms.co.jp
www.office-zpi.com
www.f-daiko.com

si alte 3 magazine, in afara de Plat...
www.navybass.com
www.japantackle.com
www.ginrinpeche.com

Plat, Ginrin si JapanTackle expediaza in strainatate... Cam astia sunt cele trei mari surse pt. cei ce vor produse disponibile numai pe piata japoneza... Cele mai de incredere (si recomandate) sunt Plat si JapanTackle (la egalitate), urmate de Ginrin (au mai fost mici probleme in trecut)...

Majoritatea magazinelor japoneze online care au preturile cele mai scazute, conforme cu piata lor interna (ca pt. ei) nu trimit international - cum este cazul navybass.com. Ceilalti profita de outsider-ii care vor marfa jap. si nu se uita la bani.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Iul 2006, 13:17

[quote="pikeman"]:?: am aruncat un ochi peste mulintele shimano & daiwa si numi face cu ochiul descrierea sumara care o prezinta, cateva date tehnice aruncate acolo, totusi un plus ptr specificatiile capacitatii tamburului si in mm la dimensiunea firului. [/quote]

Nu stiu cum ai aruncat tu ochiu da din cite am vazut eu astia pun si forta de frinare a mosoarelor , lucru pe care nu -l vezi in toate partile .

Fir Intins!!!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Iul 2006, 22:08

mda, vad ca e serioasa treaba, daca am aflat si cat e transportul, e ok... :lol: undes multi puterea creste, asa ca nu ma contrazic, daca la prima vedere e cam simplu siteul si nuti ia ochii, dar lucrurile sunt de incredere atunci dece nu :) ...deh la buzunar ustura, cam asa e cu calitatea asta

AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Update

Mesaj de AndreiZ » 04 Aug 2006, 11:18

Tocmai ce mi-am comandat eu o mulineta si o rola de fir de la Plat.

Joia trecuta am platit-o, vineri a expediat coletul iar miercurea asta l-am ridicat eu de la oficiul postal.

Super-servicii, mulineta perfecta, f. bine ambalata in pachet, a ajuns fara probleme (serviciul de posta EMS e foarte rapid si sigur).

Asa ca, puteti comanda fara nici o grija :)... Trebuie doar un credit/debit card si, bineinteles, ceva banuti :D

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 04 Aug 2006, 23:06

Andrei, cat te-a costat transportul? La noi ceva probleme la vama?
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiZ » 07 Aug 2006, 12:32

Shipping-ul era gratuit pentru mulineta pe care mi-am luat-o :) asa ca n-am platit decat pretul mulinetei... de obicei, transportul costa cam $20-$25 pentru o mulineta (colet de aprox. 500 grame)... Alte probleme, nu prea :wink:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Mai 2007, 00:21

[quote="AndreiZ"]... Alte probleme, nu prea :wink:[/quote]

Salut .
Ce probleme pot sa apara !? De fapt , mai bine zis care-i schema , cum se procedeaza , nu am luat niciodata de pe net . Am inteles ca inafara de transport nu platesti altceva ( taxe , accize sau ce mama dracului o fi ) daca ti le trimite ca si cadou sau le declara o valoare sub 50 de euro , ceva de genu asta . Impreuna cu un prieten vrem sa luam doua Saltigas plus firuletele adiacente si niste naluci . Economisim vreo 600-700 de euro , ma intreb insa daca tine treaba la scoru asta , si de aia ma intreb daca pot sa apara eventuale probleme .
Daca a mai cumparat careva de pe Plat il rog sa scrie ( eventual pe privat , daca se considera ca deranjam ) , orice parere este binevenita .

Fir Intins!!!

Scrie răspuns