Numai produse de calitate, multi cunoscuti din America (in special de pe forumul www.tackletour.com) isi comanda de acolo... magazin de incredere, Harada & Ogawa sunt proprietarii (nu stiu f. multa engleza, insa suficient pt. o comunicare OK - de aici si prezentares sumara de pe site), se misca f. repede, shipping extra-fast (EMS)... un card de credit e tot ce va trebuie. Un prieten de aici, din RO, a comandat la ei in 2 randuri - mulinete Shimano, tamburi de rezerva, twistere. Chiar a fost impresionat de calitatea serviciilor si de onestitatea proprietarilor.pikeman scrie:nush daca prezinta calitate sau nu, daca sunt originale sau nu, mie mi se pare ca e cam pirat site-ul, am aruncat un ochi peste mulintele shimano & daiwa si numi face cu ochiul descrierea sumara care o prezinta, cateva date tehnice aruncate acolo, totusi un plus ptr specificatiile capacitatii tamburului si in mm la dimensiunea firului. Si mai intervine o problema nu stiu cat va imaginati voi ca ar fi transportul din Japonia pana aici ( nu mam uitat daca au distribuitori in zona
).
Cateva voblere arata interesant si cam atat, daca e cineva interesat si a facut vro comanda sau ceva sa anunte pe topic sa vedem daca e serioasa treaba (miramas sa riste cineva)....
Transportul prin EMS costa cam $20-$25 per mulineta... livare in 4-5 zile lucratoare, tracking online...
Eu mi-am comandat numai de la JapanTackle in ultimii ani, f. multumit de calitatea serviciilor si a produselor

if u want some mo:
www.imakatsu.co.jp (+ filmuletze www.imakatsu.co.jp/movie/index.html)
www.megabass.co.jp
www.evergreen-fishing.com
www.palms.co.jp
www.office-zpi.com
www.f-daiko.com
si alte 3 magazine, in afara de Plat...
www.navybass.com
www.japantackle.com
www.ginrinpeche.com
Plat, Ginrin si JapanTackle expediaza in strainatate... Cam astia sunt cele trei mari surse pt. cei ce vor produse disponibile numai pe piata japoneza... Cele mai de incredere (si recomandate) sunt Plat si JapanTackle (la egalitate), urmate de Ginrin (au mai fost mici probleme in trecut)...
Majoritatea magazinelor japoneze online care au preturile cele mai scazute, conforme cu piata lor interna (ca pt. ei) nu trimit international - cum este cazul navybass.com. Ceilalti profita de outsider-ii care vor marfa jap. si nu se uita la bani.