Pai da, ca are varful mai gros si e cu aproape 1 oz mai greu decat 8.6 MT. Ma refer la blanc.
@Toni,
Vezi ca iti dau MP
Dilema : Avid vs Lamiglas
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
al tau fiind custom probabil ca dispunerea inelelor e altfel si in felul asta i se mai schimba oarecum niste caracteristici ... alta explicatie nu vad decat ca fiecare mana vede intr-un anumit fel o lanseta ... mie dintre toate betele pe care am pus mana cel mai fast mi s-a parut un Abu Garcia nu stiu cumtoni f scrie:
..... d4md3od, mie mi se pare fast enough batul, poate e diferit de ala de fabrica, nu stiu ce sa zic ... iar de puternic, nu mai vorbim .... pescuie fara probleme jig de 80, pe testatelea .....

de putere ... nu am nimic de zis, vorba aia ... de abea astept pestele pe care sa nu il pot trage cu lanseta aia ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
da, batul e misto de tot si imi place si mie .. il recomand tuturor celor care au nevoie de o lanseta de spinning greu mai ales pe rauri mari si rapide in mod special cu voblere, pilkere si chiar oscilante ...toni f scrie:de acord cu tine , cate maini atatea feelinguri
mie imi place batulil arat su lui andrei maine, sa vedem daca si lui ii place
la jig nu prea pescuiesc si nu ma pricep chiar deloc ... asa ca in privinta asta nu stiu ce sa zic ...

la pilker sau la jig tot aia e ...
de vobler mie nu mi se pare chiar ce trebuie, pt ca e destul de tare pe varf, mult mai tare decat de exaemplu un hot shot care duce greutatea echivalenta in aruncare ... am eu un hs 1025, care arunca fara probleme 80 de grame, si diferenta este foarte mare intre ele
oscilante de-alea de neam prost, ca palma si de 70-80g, da cred ca e buna
de vobler mie nu mi se pare chiar ce trebuie, pt ca e destul de tare pe varf, mult mai tare decat de exaemplu un hot shot care duce greutatea echivalenta in aruncare ... am eu un hs 1025, care arunca fara probleme 80 de grame, si diferenta este foarte mare intre ele

oscilante de-alea de neam prost, ca palma si de 70-80g, da cred ca e buna

daca tu zici atunci te cred, nu prea pescuiesc la jig si la pilker cand dadeam era intotdeauna un curent in care era aproape imposibil de pescuit cu altceva ...toni f scrie:la pilker sau la jig tot aia e ...
nu stiu g.loomis-ul de care vorbesti si nu am cum sa il compar cu lamiglasul asta ... cand ziceam ca e OK la vobler ma refeream in mod special la voblere de minim 12 cm lungime care opun rezistenta destul de mare la tractiune ... in cazul asta nu pot sa zic ca deranjeaza prea tare faptul ca batul e rigid pentru ca o lanseta mai moale s-ar inconvoia multe prea mult ... incearca sa dai cu un Perch de 14 cm pe curent (chiar si varianta Shallow) si ai sa vezi cum iti face lanseta ... sa nu mai pomenesc de un Predatek Boomerang SDR care dupa 2-3 recuperari contra curentului simti nevoia unei pauze ca iti amorteste mana ...toni f scrie: de vobler mie nu mi se pare chiar ce trebuie, pt ca e destul de tare pe varf, mult mai tare decat de exaemplu un hot shot care duce greutatea echivalenta in aruncare ... am eu un hs 1025, care arunca fara probleme 80 de grame, si diferenta este foarte mare intre ele