ma intereseaza daca e cineva care a pipait sau detzine vreun diaflash de mai sus...
...si ca sa nu deschid topik nou intreb si de Ultegra Advance 1000S-2000S
ma intereseaza impresia care o avetzi sau v-a lasat-o betzele sau mulinetele de mai sus,fie ele bune sau rele
diaflash xt-a 270.l-ml sau diaflash 237.uls-ls
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
am eu un 237-ULS. mie mi se pare cea mai buna lanseta light pe care am tinut-o vreodata in mana dar e chestie de gusturi. altii nu-s de aceeasi parere.
intr-o plaja de 2-5 gr (max 7) lanseaza excelent indiferent ca ai mono sau multifilament. ai control bun, e senzitiva deci te poti risca sa o cumperi desi nu-i chiar ieftina. dar asa cum iti spuneam e o parere personala.
intr-o plaja de 2-5 gr (max 7) lanseaza excelent indiferent ca ai mono sau multifilament. ai control bun, e senzitiva deci te poti risca sa o cumperi desi nu-i chiar ieftina. dar asa cum iti spuneam e o parere personala.
am pescuit cu 220 uls si cu 237 uls super bete de clean si pastrav!!romica scrie:am eu un 237-ULS. mie mi se pare cea mai buna lanseta light pe care am tinut-o vreodata in mana dar e chestie de gusturi. altii nu-s de aceeasi parere.