Detalii Lanseta Sonik Sk4

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
YoNutzu
senior
senior

Detalii Lanseta Sonik Sk4

Mesaj de YoNutzu » 05 Ian 2010, 10:46

La multi ani!
A incercat cineva lanseta asta?: Lanseta Sonik Sk4 2,10m/3-10gr, eu as dori sa o achizitionez pentru pescuitul cleanului.
Multumesc!

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 05 Ian 2010, 15:26

Ioane,multe mai achizitionezi tu pentru cleanul asta,mi-as dori si eu cate ceva in noul an,dar,deh,pe la mine nu prea mai e peste si n-are rost sa investesc,dau cu ce am :( !pune si tu un link cu lanseta aia ca ma facusi curios :)

YoNutzu
senior
senior

Mesaj de YoNutzu » 05 Ian 2010, 17:05

La cat este de poluata Ialomita mai are inca peste si am vazut si niste exemplare in mediul lor natural de nu mi-a venit sa-mi cred ochilor. Cricovul si Slanicul sunt super, mega poluate (dar un lucru imbucurator ca in ultimul timp din ce in ce mai putin).In zona in care pescuiesc, pe Cricov,apa inca mai miroase a gaz si are un gust putin sarat.. dar are peste (ca numar cei mai multi clenuti au fost pe Cricov in aceias partida 4 de ~500g si cel mai mare prins acolo ~700-800g).Asa ca la mine se justifica dorinta de noi achizitii dar sunt in cautari momentan. Mi-a ramas gandul si la Lanseta Cormoran ULX ULTRA LIGHT ....
iar sonik-ul:
http://www.totalfishing.ro/lanseta-soni ... -8478.html

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 05 Ian 2010, 22:55

nu are nimeni inca asa ceva sunt curios cum sunt?

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 06 Ian 2010, 17:59

Eu am Sonik-ul SK 4, mie ca actiune imi place mai mult decat ULX-ul insa gripul e putin cam lung , lanseaza super si 1,5g ,inelele sunt bine pozitionate insa nu stiu cat de mult or sa tina la textil,sunt destul de multumit de ea.

Numai bine...

rcorbu
veteran
veteran

Re:

Mesaj de rcorbu » 26 Iun 2012, 18:21

YoNutzu scrie:La cat este de poluata Ialomita mai are inca peste si am vazut si niste exemplare in mediul lor natural de nu mi-a venit sa-mi cred ochilor. Cricovul si Slanicul sunt super, mega poluate (dar un lucru imbucurator ca in ultimul timp din ce in ce mai putin).In zona in care pescuiesc, pe Cricov,apa inca mai miroase a gaz si are un gust putin sarat.. dar are peste (ca numar cei mai multi clenuti au fost pe Cricov in aceias partida 4 de ~500g si cel mai mare prins acolo ~700-800g).Asa ca la mine se justifica dorinta de noi achizitii dar sunt in cautari momentan. Mi-a ramas gandul si la Lanseta Cormoran ULX ULTRA LIGHT ....
iar sonik-ul:
http://www.totalfishing.ro/lanseta-soni ... -8478.html

Vorbesti de Cricovul Dulce sau de cel Sarat ?

Scrie răspuns