despre Shimano Stradic Spin
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
despre Shimano Stradic Spin
Am nevoie de un bat ce urmeaza sa-l folosesc la voblere gen crankbait si mai rar la rotative/oscilante,in special cautam speedmaster,dar se pare ca nimeni nu le mai vinde ma gandeam la varianta asemanatoare-Shimano Stradic Spin 246M-10-35 g- dupa constructia blankului xt100 cu biofibre (Speedmaster)respectiv xpc100 si biofibre(Stradic),acum nu stiu care este diferenta dintre xt100 si xpc100 dar ma incanta totusi continutul de biofibre..
Rugamintea mea este daca poate careva sa-mi explice daca fac sau nu o alegere buna in favoarea Stradicului.
Eventual sunt deschis si altor posibilitati.
Rugamintea mea este daca poate careva sa-mi explice daca fac sau nu o alegere buna in favoarea Stradicului.
Eventual sunt deschis si altor posibilitati.
Re: despre Shimano Stradic Spin
albert,blankul pare sa fie destul de bun insa echiparea(in special inelarea)nu este conforma.lanseta are tendinta de "cadea in nas"
.asta face si echilibrarea mult mai grea
daca ai ocazia sa ajungi la totalfishing poti s-o testezi acolo

-
- veteran
Stradicul nu este o lanseta rea insa dupa parerea mea este un pic prea rapida pentru naluci reactive. Cred ca Sportex Carboflex Turbo este mai potrivita, avand o actiune semi-parabolica.
ms adrian,eu am testat-o in magazin..insa doresc s-o folosesc in pereche cu o daiwa exceler 2500...o sa incerc sa fac o proba cu mulineta mea pe ea sa vad cum se comporta...adrian99 scrie:albert,blankul pare sa fie destul de bun insa echiparea(in special inelarea)nu este conforma.lanseta are tendinta de "cadea in nas".asta face si echilibrarea mult mai grea
De asta mi-a fost cel mai teama..vin cu o idee si deja trebuie sa o schimb:) ...insa este o varianta ce am gandit-o dar preferam fibra/biofibra si nu stiu de ce:DDan Stefan C. scrie:Stradicul nu este o lanseta rea insa dupa parerea mea este un pic prea rapida pentru naluci reactive. Cred ca Sportex Carboflex Turbo este mai potrivita, avand o actiune semi-parabolica.
albert,lasa biofibrele....n-o sa regreti mai tarziu 

-la un buget sa zicem de 500 lei ce gasim

problema e ca o vreau pana la sf saptamanii si nu vreau sa investesc prea mult in ea...am zis 500 maxim cred...sper...