Despre matrite si carlige jig
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Despre matrite si carlige jig
Ce parere aveti despre matrita asta?
http://www.jannsnetcraft.com/do-it-roun ... 12256.aspx
Am vazut ca foloseste carlige cu un unghi de 60 de grade.Exista vreo diferenta reala intre carligele in unghi de 60 si cele de 90 de grade, in timpul pescuitului? Eventual avantaje si dezavantaje atat pe vertical, cat si de pe mal?
http://www.jannsnetcraft.com/do-it-roun ... 12256.aspx
Am vazut ca foloseste carlige cu un unghi de 60 de grade.Exista vreo diferenta reala intre carligele in unghi de 60 si cele de 90 de grade, in timpul pescuitului? Eventual avantaje si dezavantaje atat pe vertical, cat si de pe mal?
Re: Despre matrite si carlige jig
Eu zic ca exista un mic avantaj in favoarea celor de 60 grade avand deschiderea mai mare, esti avantajat la intepare dar ai o gama limitata de modele comparativ cu cele standard.
- stefanflorin
- veteran
poti turna si carlige la 90 de grade fara probleme.
Urasc atarnatorii!
- George1985
- veteran
eu am inercat sa ma feresc de modelul acela de matrita.
gulerul acela sparge multe twistere.
Eu folosesc modelu ala de guler pe cateva matrite si sunt multumit de el nu-mi sparge gumele si stau bine pe jig nu ies nu sar mie modelu asta nu mi-a placut pt ca-mi strica gumele cand le scoteam afara de pe jigGeorge1985 scrie:eu am inercat sa ma feresc de modelul acela de matrita.
http://do-itmolds.com/shop/index.php?ro ... th=1_7_212
- George1985
- veteran
Am matrite
Am folosit si carlige cu "guler",ca exemplu un 17gr face praf gumele mann's sau big baits (super shad).
La cele simple se poate "anula" spinul cu un patent de exemplu, atunci sunt aproape 0 pierderi.
Nu sunt probleme de genul, in plus pe tija jigului este o cantitate mai mica de plumb, mai subtire.
Am folosit si carlige cu "guler",ca exemplu un 17gr face praf gumele mann's sau big baits (super shad).
La cele simple se poate "anula" spinul cu un patent de exemplu, atunci sunt aproape 0 pierderi.
Multumesc pentru raspunsuri, cred ca am sa o comand, sper sa mearga si carlige la 90 de grade.
Poti sa lucrezi cu carlige 90 f bine . Tinanad cont ca este o matrita pt carlige medium si heavy wire o sa ai o gama f mare de carlige cu care poti lucra ,cel putin 20 de modele pe 60 si f multe pe 90.S-ar putea sa fie nevoie sa-i faci ceva modificari daca vei vrea sa torni marimi mai mari pe heavy wire(6/0,7/0 depinde de model si producator).Este o achizitie buna !