Depozitare momeli artificiale ... ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Depozitare momeli artificiale ... ?
Salut, va rog sa mi spuneti si mie o solutie buna si practica in care sa mi pun voblerele, lingurile si twisterele. Va multumesc!
trusele cu care iesi la pescuit nu le depoziteaza cum trebuie?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
cutia daca se inchide bine si este compartimentata cat de cat,ar trebui sa tina bine nalucile.
se mai agata intre ele cate 2-3,asta e...dar cum le scapi din cutie in barca daca trusa este inchisa?
se mai agata intre ele cate 2-3,asta e...dar cum le scapi din cutie in barca daca trusa este inchisa?
Titularii ii bag in cutiile in care au venit , chit ca nu toate vin in cutii convenabile , intra doi intr-o cutie , iar cutiile in buzunare . Cam 4 cutii , citeodata 3 . Intr-o cutie din plastic , cu 4 compartimente mai inghesui citeva . Un compartiment , ala mai mare , il las gol , acolo bag alea pe care le folosesc , asa nu le amestec .mediatics scrie: Cutiile lor le am aruncat
Am pierdut o scula care imi placea foarte mult , din cauza ca s-au agatat ancorele , s-o dus printre stinci .
Fir Intins!!!
Cutie din plastic cu compartimente si deschidere numai pe parte si care culiseseaza sertarul de sus la deschidere (parca baracuda,bff).
Este un si model care se deschide pe ambele parti un adevarat killer (in sensul rau).
Am incercat si eu cu cutiute la voblere este ok metoda dar daca te prinde o ploicica ti se face un moloz de carton in buzunar de nu e de povestit.
Este un si model care se deschide pe ambele parti un adevarat killer (in sensul rau).
Am incercat si eu cu cutiute la voblere este ok metoda dar daca te prinde o ploicica ti se face un moloz de carton in buzunar de nu e de povestit.
the angler is catching xxx, not by the lure
cred ca asa la asa ceva te-ai gandit tu:
http://www.totalfishing.ro/cutiigentihu ... 0_689.html
ai de unde alege.
http://www.totalfishing.ro/cutiigentihu ... 0_689.html
ai de unde alege.