Mai tine cineva minte cum era pescuitul pe vremea Germinei si a Dam-ului 330? Eu unul habar n-am pt ca nu ma nascusem pe atunci... Da' sunt fascinat de acea perioada, de aerul ei de poveste si de senzatia pe care ti-o confera o "scula" din generatia "Mihai Viteazul" ...
Am cateva antichitati pe care le folosesc atunci cand vreau sa savurez fiecare minut petrecut pe malul apei , fara sa-mi pese de cati pesti prind /daca prind .
Necazul e altul. Am o mulineta Delfin 10 , mare si "discreta" precum spititul si suprafata Maicii Rusia. O ador mai intai pt ca e primita de la o persoana draga mie dar si datorita senzatiei pe care o am atunci cand o folosesc, parca as fi acum 30 de ani pe malul apei , care mai are si ceva continut de ihtiofauna... S-A DISTRUS PIK-UP-UL !!! Sistemul acela prost conceput (cu arc interior) s-a dezintegrat pur si simplu si "galetul" S-a blocat cu rugina si nu mai poate fi remediat...

Poate are cineva habar cum pot sa-mi readuc la vata dinozaurul asta care inseamna f. mult pt mine...

Asadar , in cazul in care ma puteti ajuta, va rog s-o faceti si puteti fi sigur ca va voi pomeni pana dau coltu' !
Numa' bine si stress in fire!
Costi--------------------------------------------------<*))))><