Delalande Romania
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Delalande Romania
Stie cineva ce firme produc Delalande in Romania ?
Multumesc
Multumesc
Re: Delalande Romania
s-a mai discutat
sunt produse la Tulcea
insa nu stiu pe unde gasesti fabrica(si daca au magazin de prezentare si desfacere)
sunt produse la Tulcea
insa nu stiu pe unde gasesti fabrica(si daca au magazin de prezentare si desfacere)
Stiu aproximativ pe unde e fabrica in Tl, dar din ce stiu eu , nu au magazin de prezentare. Eu , acum 3-4 saptamani am vrut sa cumpar ceva delalande din magazinele de profil din Tl, si nu am gasit marimile sau culorile care ma interesau....nu ca as fi fost eu pretentios, dar oferta e slaba.
dai pe google un search sa vezi ca la francezi gasesti cam toate modele si culorile .la noi bate vantul gasesti 2-3 culori si un singur model , sunt gume foarte bune si au un material bun (cine cunoaste stie) 

-
- veteran
Daca se produc la noi, nu se comercializeaza in magazinele noastre? Se dau la export?
Serios vorbind...nu se poate lua legatura cu cineva de la ei din Tulcea si aflat mai multe despre comercializarea lor?

Serios vorbind...nu se poate lua legatura cu cineva de la ei din Tulcea si aflat mai multe despre comercializarea lor?

Si eu as fii interesat cum as putea lua legatura cu ei .. ciudat ca in Ungaria sunt mai multe culori si modele iar la noi nu deci aici se fabrica si noi nu avem in magazine cam ciudat ...
-
- veteran
In Dragon este un stand care comercializeaza doar Delalande.
bun si sunt toate modelele au si jiguri?are delalande niste jiguri cu lopata .. voi acolo in Buc aveti dar noi in cealalta parte a tarii de unde sa cumparam ?:))
In Dragon oferta e limitata mai ales dpv. coloristic, iar preturile mi se par cam mari(mai mari ca la plasticele japoneze).