De unde se poate cumpara Humminbird Matrix 97 model euro?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 26 Iul 2008, 23:03

Pai Matrix nu are side imaging. Si vad ca are o rezolutie mai mica decat sonarul meu. Am un Lowrance x107 CDF cu rezolutie 480x480, fara GPS, normal, am GPS separat daca-mi trebuie.
Mergi aici si vei gasi solutia.

allspark
junior
junior

Mesaj de allspark » 27 Iul 2008, 11:35

X510C cum ti se pare? Va d ca e sale la 500$, din pacate doar cu single frequency transducer.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 27 Iul 2008, 22:17

Foarte bun. Depinde ce vrei sa faci cu el. Eu utilizez amadoua frecventele simultan. De aceea vroiam dubla frecventa. Altfel nu e nevoie.
Xavier Vella de la Lyon, are un Lowrance 102 deci mono frcventa, restul e la fel ca al meu si prinde mai mult somn ca mine si mai mare. :cry:
Dar mi-a spus ca am un avantaj asupra lui. Chestia e ca acest avantaj il pierd din cauza ca el e mai bun la acest tip de pescuit ca mine.
Avantajul consista in faptul ca eu vad cel mai devreme pestele intrand in zona pentru ca am si un con de 60° . El nu are decat unul de 20° Dar tot castiga. Cum dracu face ? :D

allspark
junior
junior

Mesaj de allspark » 27 Iul 2008, 22:31

Hai sa nu intram in discutia asta ;). Intrebarea era alta: ce tipuri de transducere sunt pentru modelele astea de Lowrance? Stiu ca exista monofrecventa, ca modelul cu care vine echipat standard X510C, cel DF (cum ai tu), dar exista si variante similare sistemului quadrabeam DF de la Humminbird?
Si inca una: ce modele au side imaging?

Am gasit cu DF X515C, si ar mai fi X136DF care e practic acelasi aparat, dar alb-negru. Costa cu vreo 100$ mai putin, ceea ce nu e un capat de tara, dar sunt curios care e diferenta la consum. E mare lucru sa nu trebuiasca sa cari o baterie de masina dupa tine.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 28 Iul 2008, 11:32

Side imaging nu are decat Humminbird. Quadrabeam am vazut numai odata cand eram in barca unui ghid de pescuit insa pe raul pe care eram nu era apa foarte adanca deci sonarul nu era util. Mai ales ca era si foarte limpede.
Gasesti aici modelele Lowrance care mi se par mai mult decat OK.
Ecranele in culori consuma mult mai mult decat cele alb negru. Cu un alb negru tineam mai multe zile cu o baterie de alarma sau de scooter. Acum imi trebuie o baterie de masina ca sa tin toata ziua cu cel color. Dar nu regret.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 28 Iul 2008, 21:31

Cred ca voi profita si eu de experienta lui musiu Tudor, ca tot cautam un sonar :lol: . 515 l-am gasit pe ebay la 500$.
Cu lacrimi Bastus!

CC59
utilizator constant
utilizator constant

Re: De unde se poate cumpara Humminbird Matrix 97 model euro

Mesaj de CC59 » 11 Sep 2009, 12:10

allspark scrie:La Cabela's e sale la 650$ modelul cu GPS, dar e cel doar pentru SUA, cu masurari in sistem imperial (picioare, mile, farenheit etc). La noi vad ca se vinde modelul international (sistem metric) la preturi colosale, 1200 euro etc. Aduce cineva modelul international la un pret civilizat? Sau resofteaza cineva modelul USA cu softul de la International? :wink:
La mine este la un pret de bun simt; nou, nefolosit, doar am deschis cutia ca sa vad ce contine; si contine dar... ma depaseste...este prea mult pentru ce vreau eu...deci astept amatori.

Scrie răspuns