De unde sa cumpar baitcasting reel low profile cu raport mare de recuperare?
Rulmenti peste 8 raport 7.1:1 fir recuperat 31"
Mi-ar place una din familia Abu Garcia Revo
Mersi,
De unde sa cumpar baitcasting reel?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
De unde sa cumpar baitcasting reel?
Andrei
Mulineta e f laudata si in general suedezii fac lucruri bune. Toate mulinetele produse si montate in Suedia au fost de calitate f ridicata si serviceul f bun. Revo din cite stiu nu e facut in Suedia (e proiectat aici) ci in Korea. Dar nu cred ca la calitate e o diferenta prea mare. Pt Abu e model "top of the line".
Eu personal cred ca e o mulineta f reusita si buna. Revo STX-HS:ul (cca 200 USD) si Revo SX-HS:ul (cca 150 USD) sint cele care indeplineste conditiile tale.
Eu, daca as fi in locul tau, as lua numai Abu Garcia. Dar pt ca locuiesc in Suedia si pot sa fac rost de piese usor si repede. De fapt toate mulinetele mele baitcast sint numai Abu Garcia: 4601 C3, 4601 AB, 5601 C4, XLT Syncro 2 LH (modele cu manivela pe stinga), 6500 CS Mag Elite si 7000 Classic (modele cu manivela pe dreapta).
Modelelele astea se gasesc in State (Cabela's, Bass Pro Shops, etc). Cred ca s-a lansat de curind si in Suedia.
Eu personal cred ca e o mulineta f reusita si buna. Revo STX-HS:ul (cca 200 USD) si Revo SX-HS:ul (cca 150 USD) sint cele care indeplineste conditiile tale.
Eu, daca as fi in locul tau, as lua numai Abu Garcia. Dar pt ca locuiesc in Suedia si pot sa fac rost de piese usor si repede. De fapt toate mulinetele mele baitcast sint numai Abu Garcia: 4601 C3, 4601 AB, 5601 C4, XLT Syncro 2 LH (modele cu manivela pe stinga), 6500 CS Mag Elite si 7000 Classic (modele cu manivela pe dreapta).
Modelelele astea se gasesc in State (Cabela's, Bass Pro Shops, etc). Cred ca s-a lansat de curind si in Suedia.
Expert in a invata rima sa inoate.