Gary Loomis lamureste circumstantele in care se rup lansetele in pescuit fara ,,nici,, un motiv.
Cauzele trebuiesc gasite la cum este transportata lanseta si alte posibile cauze de stress la care este supus blankul in afara pescuitului.
Explicatia completa mai jos
http://www.kistlerrods.com/fishing-rod/ ... ge230.html
De ce se rup blankurile
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
Re: De ce se rup blankurile
Mda,amicul Kistler,vrea sa justifice oarecum,seriile de kistlere care se rupeau una-doua..adica nu blank-ul e de vina,ci acela care la minuit..respectiv,pescarul...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Articolul este despre cauzele care duc la ruperea blankurilor bine facute. Ca gunoaiele pe care le vindea Kistler, care au ajuns la performanta de a se rupe in proportie de peste 50 %, adica mai mult decat unul din doua bete vandute, evident nu intra aici.
Din punctul meu de vedere, pocaitul mincinos Trey Kistler nu mai are de mult nicio farama de credibilitate. Sa cumpere produsele lui cine il mai crede, eu nu il mai cred.
Din punctul meu de vedere, pocaitul mincinos Trey Kistler nu mai are de mult nicio farama de credibilitate. Sa cumpere produsele lui cine il mai crede, eu nu il mai cred.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
- veteran
Nu stiam ca vechile Kistler aveau asa mari probleme
Acum s-a asociat cu cine trebuie
ca sa nu mai pice ca pocait mincinos.
Razvan, acum te inteleg cu cele vechi dar blankurile facute de G.Loomis sunt de incredere.
Eu am pescit cu un LTA 8-14 lb. model vechi care a prins pentru prietenul meu multe sute de salai in agataturi pe Valea Argovei pe vremea cand 50 de bucati pe zi nu era mare lucru. Era o lanseta foarte buna ca actiune si placuta ca elasticitate exact pe gustul meu, blankurile erau facute de Batson.
LTX nu mi-au placut ca actiune si stiffness, Magnesium erau foarte placute si elastice numa bune de reactive si mai usoare comparativ cu o fibra de sticla.
Acum vad ca sunt doar 100$ adica un pret foarte bun.
Cu ce serii si modele au fost probleme ?
De la G.Loomis stiu un singur model care a avut probleme la proiectare mufei - Hot Shot GL3 7`6``ft. 6-12 lb.
Am unul acasa rupt si stiu mai multi care au patit-o in acelasi loc, asta in conditiile in care blankurile sunt super-ramforsate pe mufa tata iar mufa mama e cea mai ramforsata din industrie e patentul lui GL.

Acum s-a asociat cu cine trebuie

Razvan, acum te inteleg cu cele vechi dar blankurile facute de G.Loomis sunt de incredere.
Eu am pescit cu un LTA 8-14 lb. model vechi care a prins pentru prietenul meu multe sute de salai in agataturi pe Valea Argovei pe vremea cand 50 de bucati pe zi nu era mare lucru. Era o lanseta foarte buna ca actiune si placuta ca elasticitate exact pe gustul meu, blankurile erau facute de Batson.
LTX nu mi-au placut ca actiune si stiffness, Magnesium erau foarte placute si elastice numa bune de reactive si mai usoare comparativ cu o fibra de sticla.
Acum vad ca sunt doar 100$ adica un pret foarte bun.
Cu ce serii si modele au fost probleme ?
De la G.Loomis stiu un singur model care a avut probleme la proiectare mufei - Hot Shot GL3 7`6``ft. 6-12 lb.
Am unul acasa rupt si stiu mai multi care au patit-o in acelasi loc, asta in conditiile in care blankurile sunt super-ramforsate pe mufa tata iar mufa mama e cea mai ramforsata din industrie e patentul lui GL.
Cu Helium LTX II.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani