Daiwa Vulca-x

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 21 Iun 2006, 17:15

si vrei sa-i puna inel de batz de dat la grebla (in varf) :D :lol: :lol: :lol:

Jean Scurtu

reparatie bat

Mesaj de Jean Scurtu » 21 Iun 2006, 19:45

fishi scrie:Nu mai merge facuta ,din pacate.
Se poate totusi repara in cel putin doua feluri.Poti baga un stift de fibra de sticla plina sau grafit si un manson tot de fibra de sticla(grafit)peste ruptura .
Sau poti incerca dupa ce ai luat jos inelul de varf sa bati portiunea rupta invers in bat sa vezi cam cat ar intra si apoi sa bagi varful rupt prin interior in pozitia normala (ca si cum ar fii bat telescopic,il lipesti si matisezi batul unde se face imbinarea (numai partea exterioara).

Sau pur si simplu prin interior bagi un varf plin de grafit sau fibra de sticla si salvezi batul.

Jean Scurtu

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 21 Iun 2006, 20:12

Cum a spus si Nea Jean, se poate repara, vezi ca se gasesc in comert varfuri pentru vergi si de grafit si de fibra de sticla. Daca gasesti unul cu conicitate apropiata de a batului tau, il iei si-l introduci prin interior cum a spus Nea Jean mai sus, il matisezi si reasezi inelele. Eu unul am reparat un bat in felul asta si acum e ok, insa parca nu ma mai trage inima sa-l folosesc la fel de des ca si inainte sa-l rup :D

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 21 Iun 2006, 23:06

sau mergi la magazinul de unde ai cumparat batul si te interesezi daca-ti poate aduce un nou segment de varf.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 22 Iun 2006, 04:43

Lanseta este luata de la Arow .O sa intreb daca se poate cumpara un alt segment.De carpit nu se pune problema.Segmente de varf se gasesc dar nu gasesc pe cineva sa-mi matiseze inelele .

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 22 Iun 2006, 05:24

nuuu,comanzi unul identic cu cel rupt,nu mai trebuie sa matisezi nimic.
ia legatura pe privat cu MariusC si vezi ce se poate face.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 22 Iun 2006, 11:12

Multumesc mult,poate chiar mai exista o sansa.Eu ma gandeam la un rod-builder sa-mi confectioneze altul,oare e posibil????

Scrie răspuns