daiwa vs daiwa :)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
daiwa vs daiwa :)
Vreau sa imi iau una bucata mulineta pt salau de 2500 si m-am oprit la Bradia, Balistic sau Theory. Nu sunt genul care sa o tin pe viata si va intreb voi ce ati alege? La theory am avantajul tamburului de rezerva. Mentionez ca o voi folosi pe jiguri de 14, 18, 20 g.
Re: daiwa vs daiwa :)
Bradia mi se pare cea mai buna dintre cele enumerate de tine.
Bradia e cu cateva clase peste celelalte merita banii in plus tambur gasesti cu usurinta pt ea la pret rezonabil
Bradia clar.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Si eu caut ceva asemanator sa faca pereche cu lanseta de salau. Initial pusesem ochii pe o Daiwa Freams ,apoi m-am orientat spre Shimano Rarenium. Bradia nu prea am mai gasit pe nicaieri. Asa ca intrebarea e, de unde se mai poate cumpara o Bradia ?
- George1985
- veteran
Theory este o mulineta light.
Pt un maxim 17gr e foarte buna.
Cu mai mult o fortezi.
Am una de 2500
Pt un maxim 17gr e foarte buna.
Cu mai mult o fortezi.
Am una de 2500
Tot pt Bradia inclinam si eu. Am o certate de 2000 si sunt cam.la fel cu un mic upgrade.
De la @RYOBI.......nu vezi ce si lauda marfa:tito scrie: Asa ca intrebarea e, de unde se mai poate cumpara o Bradia ?
Ps. Sfatul meu e sa-ti iei un stradicRYOBI scrie:Bradia e cu cateva clase peste celelalte merita banii in plus tambur gasesti cu usurinta pt ea la pret rezonabil

rapala the best vobler in the world
-
- veteran
Pt. jiguri de 20 grame ar fi mai adecvata o Bradia 2500R.
Luasem in calcul si Stradic-ul, doar ca are raportul de recuperare prea mare. Cred ca raman la un Rarenium FB, Bradia in cati bani ar fi? Sau poate chiar un Freams, tinand cont ca de tavaleala am alta mulineta si nu folosesc jig mai greu de 14 gr ?! Sper ca nu se supara dl. Oblete ca "m-am bagat in seama" pe topicul lui.stradic scrie:De la @RYOBI.......nu vezi ce si lauda marfa:tito scrie: Asa ca intrebarea e, de unde se mai poate cumpara o Bradia ?Ps. Sfatul meu e sa-ti iei un stradic :mrgreen: .....gasesti pe aici sigur...pe la vanzari daca esti pe faza....RYOBI scrie:Bradia e cu cateva clase peste celelalte merita banii in plus tambur gasesti cu usurinta pt ea la pret rezonabil