DAIWA TOURNAMENT FORCE 3000

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
SSTE345
utilizator constant
utilizator constant

DAIWA TOURNAMENT FORCE 3000

Mesaj de SSTE345 » 14 Iun 2014, 22:50

Am intrat in posesia unei astfel de mulinete.Nu am pescuit cu ea - inca.Am cumparat-o special pentru jigging pe Dunare.Primele impresii in privinta ei sunt la superlativ.Este o SALTIGA mai mica -Made in Japan, 14 +1 rulmenti ,ruleaza foarte fin, desi se simte ca e "uscata" in interior( trebuie gresata), materialele din care este construita sunt de cea mai buna calitate ,frana impermeabila(9 kg forta)foarte rapida( nu trebuie sa invarti foarte mult de ea ca la alte mulinete),are axul pentru manerul pe partea dreapta inclus deja in angrenaj(roata conducatoare), maner de forta din duraluminiu dintr-o singura bucata,zero(0) jocuri in angrenaje,sisteme -ABS,DIGIGEAR,AIRBALL,gear ratio 1:4,8 ,angrenaje bronz+otel,antiretur infinite,tambur din duraluminiu foarte generos care "patineaza" pe 2 rulmenti capsulati ce se gasesc implementati pe ax.
Pe tambur voi pune un fir Daiwa Morethan Branzino de 20lbs( mult mai subtire decat alte fire cotate la aceeasi rezistenta).

Cine are aceasta mulineta si a pescuit-o pe Dunare mai mult timp ,il/ii rog sa-si spuna parerea.

RYOBI
veteran
veteran

Re: DAIWA TOURNAMENT FORCE 3000

Mesaj de RYOBI » 15 Iun 2014, 14:52

http://www.norwegen-angelfreunde.de/sho ... -verkaufen!

e o mulineta destul de rara,cum te descurci cu greutatea ei 380g?
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

SSTE345
utilizator constant
utilizator constant

Re: DAIWA TOURNAMENT FORCE 3000

Mesaj de SSTE345 » 15 Iun 2014, 15:25

Greutatea ei de 380 grame nu ma incurca deloc, echilibrez foarte bine lanseta pe care o folosesc.Trebuie tinut cont ca e o mulineta fullmetal,gandita special pentru jigging (mai) greu ...sau un stil de pescuit mai dur. Intr-adevar se gaseste mai greu ,motiv pentru care voi mai comanda inca 2 bucati.

Scrie răspuns