Daiwa T3 Ballistic
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Daiwa T3 Ballistic
Salutare!
ma intereseaza sa imi iau Daiwa t3, si un bat nou de casting de maxim 2m.
As vrea sa imi fac un combo nou pentru naluci mari 30-80 gr.
Bugetul ar fi cam 1200 lei mulineta si 1000 lei batul.
Spuneti-mi va rog daca daiwa t3 este potrivita pentru pescuitul cu naluci grele(daca nu, poate imi recomandati altceva), si ma intereseaza si o recomandare de bat pentru ea.
Multumesc anticipat!
Toate bune.
ma intereseaza sa imi iau Daiwa t3, si un bat nou de casting de maxim 2m.
As vrea sa imi fac un combo nou pentru naluci mari 30-80 gr.
Bugetul ar fi cam 1200 lei mulineta si 1000 lei batul.
Spuneti-mi va rog daca daiwa t3 este potrivita pentru pescuitul cu naluci grele(daca nu, poate imi recomandati altceva), si ma intereseaza si o recomandare de bat pentru ea.
Multumesc anticipat!
Toate bune.
- vampyru_a1
- veteran
@Pamir
daca vrei Daiwa pt 30-80 gr iti recomand mai bine un Zillion care e tanc.
Eu le folosesc pe ambele (zillion si t3) pe Dunare.
daca vrei Daiwa pt 30-80 gr iti recomand mai bine un Zillion care e tanc.
Eu le folosesc pe ambele (zillion si t3) pe Dunare.
Mersi de recomandare!
Si pretul e pe masura undeva in jur de 2000 pe la noi... am gasit Team Daiwa Zillion Type R - 100HSHLR pe un site.
Vreau sa imi fac acest combo nou pentru o iesire, sau poate mai multe
la Jezero Joca, iar pe combo ul de casting pe care l folosesc acum mi se pare ca pun prea mare presiune pe mulineta cu naluci atat de grele, combo-ul fiind recomandat pentru 10-30 greutate.
Si pretul e pe masura undeva in jur de 2000 pe la noi... am gasit Team Daiwa Zillion Type R - 100HSHLR pe un site.
Vreau sa imi fac acest combo nou pentru o iesire, sau poate mai multe

- vampyru_a1
- veteran
ceva asemanator zillion e Daiwa Advantage tot un tanc care l-am avut si am facut upgrade la zillion.
Ptr. aplicatii L mai potrivit decat Ballistic-ul este
http://www.rapitori.ro/forum/vand-mulin ... 28749.html.
http://www.rapitori.ro/forum/vand-mulin ... 28749.html.
Pamir scrie:Mersi de recomandare!
Vreau sa imi fac acest combo nou pentru o iesire, sau poate mai multela Jezero Joca, iar pe combo ul de casting pe care l folosesc acum mi se pare ca pun prea mare presiune pe mulineta cu naluci atat de grele, combo-ul fiind recomandat pentru 10-30 greutate.
Pentru Dunare recomand si eu Daiwa Zillion.
Poti sa il iei si la mana a doua ,daca e ingrijit nu e diferenta mare fata de unul nou,eu am luat doua second si nu am avut nicio problema cu niciunul.E ultima mulineta de care m-as desparti,cu toate ca nu e asa usoara ca ultimele aparitii,dar imi da senzatia de ,,tanc'',iar pentru utilizarea mea e una dintre cele mai potrivite mulinete,adica jiguri de la 17 grame in sus.
Si acum e unul second la vanzare care arata foarte bine la un pret acceptabil zic eu,asa ca merita incercat.
Bafta la cautari!
Fir intins!
acum e clarPamir scrie:
Vreau sa imi fac acest combo nou pentru o iesire, sau poate mai multela Jezero Joca, iar pe combo ul de casting pe care l folosesc acum mi se pare ca pun prea mare presiune pe mulineta cu naluci atat de grele, combo-ul fiind recomandat pentru 10-30 greutate.
eu iti recomand daiawa z daca te tine bugetul
e ce trebuie ptr ce vrei tu si ce pesti sunt acolo , bate tot la categoria aia
daca vrei la bani mai putini si nu te deranjeaza round profile , calcutta 201 second hand e de mare valoare
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Multam tuturor pentru recomandari si sfaturi.
Astept sa treaca sarbatorile si cheltuielile aferente, si ma hotarasc apoi ce iau.
Apropo, ceva site-uri bune de afara de unde ati mai comandat si su preturi bune si sunt seriosi?
Astept sa treaca sarbatorile si cheltuielile aferente, si ma hotarasc apoi ce iau.
Apropo, ceva site-uri bune de afara de unde ati mai comandat si su preturi bune si sunt seriosi?