Daiwa Sweepfire VS Catana CX Spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
Ai si tu dreptate! Numai sa nu se uzeze rapid din cauza multiplicarii mai mari.aia sa iti fie problema, mulinezi mai incet si gata.
@grey-wolf
Am facut cateva fotografii:din cite vad eu in poza aia mica lanseta pe care ai cumparato este fosta lanseta ,, master pike " tot de la gipo. daca e asa e un bat foarte reusit (in gama lui de pret ) pe care eu il folosesc inca cu drag . se preteaza foarte bine la stiuca cu linguri si voblere . la salau cu jig poti sa uiti . tine si la stiuca mare si la somn fara probleme .
sa il stapinesti sanatos si cu multe capturi !
asta este batul . au schimbat doar numele dar e acelasi lucru . eu am varianta de 2,6m si cw 7-28 g
are acelasi cotor aceeasi mandrina aceeasi culoare aceleasi inele . e un bat de stiuca care nu te lasa la greu . singurul lucru ,,rau " care sa intimplat pina acum la batul meu e ca sa unflat unul din ornamentele de la cotor (inelele de lemn de linga filetul extensiei de talon )
pot trai cu asta . nu ma deranjaza .
PS: raspund greu ca fac bagajele pentru pescuit
PS 2 ca sa iti faci o parere cit iubesc eu batul acesta :master pike -ul vine cu mine si batul de cast , restul de jordite stau acasa .
asta este batul . au schimbat doar numele dar e acelasi lucru . eu am varianta de 2,6m si cw 7-28 g
are acelasi cotor aceeasi mandrina aceeasi culoare aceleasi inele . e un bat de stiuca care nu te lasa la greu . singurul lucru ,,rau " care sa intimplat pina acum la batul meu e ca sa unflat unul din ornamentele de la cotor (inelele de lemn de linga filetul extensiei de talon )

PS: raspund greu ca fac bagajele pentru pescuit

PS 2 ca sa iti faci o parere cit iubesc eu batul acesta :master pike -ul vine cu mine si batul de cast , restul de jordite stau acasa .
-
- utilizator nou
Am testat astazi lanseta pe barajul Paltinu si mi s-a parut destul de Ok. Dupa 4-5 ore de executat lansee nu am resimtit oboseala sau dureri de antebrat. De aici rezulta ca batul si mulineta sunt destul de echilibrate.
In schimb, in momentul in care am strans mulineta in mandrina fuji s-a crapat manerul din pluta de balsa. Ma gandesc sa ma duc sa o schimb la magazin pt ca nu mi se pare in regula ce s-a intamplat.

Ati avut vreodata problema aceasta cu manerul din pluta de balsa?
In schimb, in momentul in care am strans mulineta in mandrina fuji s-a crapat manerul din pluta de balsa. Ma gandesc sa ma duc sa o schimb la magazin pt ca nu mi se pare in regula ce s-a intamplat.
Ati avut vreodata problema aceasta cu manerul din pluta de balsa?
minerul este din pluta de pluta ! fabricata din coaja arborelui de pluta ! nu are nici o legatura cu pomul pe care romanii il numesc ,,pluta " (plop)BlackMamba scrie:
cu manerul din pluta de balsa?
mai sunt probleme cu pluta si la alte bete din cauza ca e mai de proasta calitate . la tine din cite vad s-au dezlipit rondelele de pluta . se pot lipi cu rasina epoxidica cu uscare rapida ( bizon 5 minute sau alta marca , nu conteaza ) poti sa incerci la magazin sa ti-o schimbe sau pot ei sa ti-o lipeasca sau poti sa o lipesti tu . daca o lipesti tu ai grija sa nu lipesti pluta de bat . nu folosi rasina in exces . daca vrei sa o lipesti tu vorbim si iti spun ce si cum daca este cazul .