Daiwa Steez SV TW 1016SV-HL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Daiwa Steez SV TW 1016SV-HL
Cochetez de ceva vreme, cu achizitionarea acestei mulinete, pentru pescuit cu reactive si jiguri pana in 14-16 g.
V-as ruga pe CEI CARE ATI PESCUIT cu aceasta mulineta, sa-mi impartasiti cateva pareri pertinente (cu + si -)!
Ma intereseaza in mod special cum lanseaza naluci intre 7-12 g si cat de bine se comporta mulineta in timp... Nu apar in timp probleme (jocuri ale agrenajelor, sunte ciudate, chiar daca mulineta este intretinuta corespunzator si pecuita in conditii normale)? Pretul de achizitie este destul de piperat si n-as vrea sa ma pacalesc!
Va multumesc!
V-as ruga pe CEI CARE ATI PESCUIT cu aceasta mulineta, sa-mi impartasiti cateva pareri pertinente (cu + si -)!
Ma intereseaza in mod special cum lanseaza naluci intre 7-12 g si cat de bine se comporta mulineta in timp... Nu apar in timp probleme (jocuri ale agrenajelor, sunte ciudate, chiar daca mulineta este intretinuta corespunzator si pecuita in conditii normale)? Pretul de achizitie este destul de piperat si n-as vrea sa ma pacalesc!
Va multumesc!

Re: Daiwa Steez SV TW 1016SV-HL
Eu am EX100H. O folosesc pe batul de guma, arunc bine cu ea de la 7-8 grame in sus. Mulineta are vreo 2 ani si se comporta exemplar, fara sunete ciudate sau alte minuni. Stiu ca nu te ajuta deoarece sunt diferite mulinetele dar asa sa iti faci o idee despre model 

Chestia asta, ma pune serios pe ganduri...
https://www.youtube.com/watch?v=gvjWpUkfIJ0

ia-ti un metanium si nu te mai pune pe ganduri. am vazut ca vindea un coleg de pe forum.pescaDORU scrie:Chestia asta, ma pune serios pe ganduri...
La absolut toate marcile de mulinete apar si 'uscaturi'
Mie unu mi se pare una din cele mai tari mulinete de cast
Mie unu mi se pare una din cele mai tari mulinete de cast
pescar particular
pescardoru,
daca vrei mulineta de reactive nu Steez este cea mai buna optiune.
Steez este un model de mulineta all round pentru aplicatii hai sa zicem mai light : jiguri , spinerbaituri usoare , jerk bait , voblere maxim medum runner .....
daca tu vrei reactive si jiguri destul de mari nu are sens sa platesti atatia bani.
Steez e o mmulineta cu standarde inalte de rafinament iar aplicatiile pe care le-ai spus tu nu pu in valoare mulineta
ea are angrenaje aluminiu/ bronz .....nu bronz/ bronz sau bronz/otel
mai egraba orienteaza-te catre o Tatula ( tyoe R sau type r CT)
dai mult mai putini bani , angrenajele sunt mai sanatoase ( bronz/bronz) iar capacitatile de lanseu sunt excelente.
Metanium dupa maine intra in aceeasi categorie de aplicatii ca si steez .....
referitor la probleme Steez....am patit la 2 mulinete sa se deformeze capacelul de plastic care tine pawl-ul si sa se incalece pe wormshaft la recuperari in sarcina
Asta in conditiile in care o foloseam doar la jig la salau pe balta si ocazional jerkbait....
am schimbat piesa cu modele din aluminiu si nu am mai avut probleme
acum in filmul de pe youtube ...eu nu stiu ce a facut ala cu ea ca nu spune ....am semne de intrebare ...
daca vrei mulineta de reactive nu Steez este cea mai buna optiune.
Steez este un model de mulineta all round pentru aplicatii hai sa zicem mai light : jiguri , spinerbaituri usoare , jerk bait , voblere maxim medum runner .....
daca tu vrei reactive si jiguri destul de mari nu are sens sa platesti atatia bani.
Steez e o mmulineta cu standarde inalte de rafinament iar aplicatiile pe care le-ai spus tu nu pu in valoare mulineta
ea are angrenaje aluminiu/ bronz .....nu bronz/ bronz sau bronz/otel
mai egraba orienteaza-te catre o Tatula ( tyoe R sau type r CT)
dai mult mai putini bani , angrenajele sunt mai sanatoase ( bronz/bronz) iar capacitatile de lanseu sunt excelente.
Metanium dupa maine intra in aceeasi categorie de aplicatii ca si steez .....
referitor la probleme Steez....am patit la 2 mulinete sa se deformeze capacelul de plastic care tine pawl-ul si sa se incalece pe wormshaft la recuperari in sarcina
Asta in conditiile in care o foloseam doar la jig la salau pe balta si ocazional jerkbait....
am schimbat piesa cu modele din aluminiu si nu am mai avut probleme
acum in filmul de pe youtube ...eu nu stiu ce a facut ala cu ea ca nu spune ....am semne de intrebare ...
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescaDORU scrie:Multumesc Sorin!
Astept si alte pareri de la posesorii de SV TW!