discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
stefanflorin
- veteran

Nemernic scrie:Si.... si-a mai achizitionat careva vreun Sol ?
Am si eu o intrebare.... Toate Daiwele vin din fabrica cu mici jocuri ? ....
Tocmai am pus si eu mana

pe un Sol de 2000.....si parca are f mici jocuri
de banii aia te duceam eu intr-un loc secret si iti cumparai o sacosa de mulinete, si aveau toate culorile
PS: s-o pescuiesti cu spor!
Urasc atarnatorii!
-
Nemernic
- veteran

danielcocea scrie:Nemernic scrie:Si.... si-a mai achizitionat careva vreun Sol ?
Tocmai am pus si eu mana

frumossss...hai sa o stapanesti sanatos...!!!...oare unde ai gasit o ?!?!?!?....oricum bravo....

Mersi frumos, lautare
p.s.: mi-a zis un soarec de siloz de pontul asta

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
danielcocea
- veteran

Nemernic scrie:danielcocea scrie:Nemernic scrie:Si.... si-a mai achizitionat careva vreun Sol ?
Tocmai am pus si eu mana

frumossss...hai sa o stapanesti sanatos...!!!...oare unde ai gasit o ?!?!?!?....oricum bravo....

Mersi frumos, lautare
p.s.: mi-a zis un soarec de siloz de pontul asta

stiu cum e , stai linistit...unele lucruri le faci....doar ca sa obtii ce vrei....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
-
Nemernic
- veteran

Am o intrebare ptr cei care detin Daiwa Sol.....
In momentul cand ridicati pickup-ul ....se mai invarte rotorul ? Sau ramane blocat pana coborati pickup-ul ?
Multam mult

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
stefanflorin
- veteran

pai logica zice astfel: daca se blocheaza rotorul cand e pickupul ridicat, atunci cum declansezi pickupul automat? indiferent de mulineta ar trebui sa se invarta...parerea mea
Urasc atarnatorii!
-
florin s
- utilizator constant

Nemernic scrie:Am o intrebare ptr cei care detin Daiwa Sol.....
In momentul cand ridicati pickup-ul ....se mai invarte rotorul ? Sau ramane blocat pana coborati pickup-ul ?
Multam mult

Rotorul se invirte aproximativ jumate de tura dupa care pickup-ul are tendinta sa coboar, in acelasi timp cu rotorul se invirte si manivela. Cred ca la fiecare mulineta este la fel.
-
liviu68
- senior

Nu se blocheaza ci se infraneaza putin atat cat sa nu dea voie manivelei sa se miste din inertie si sa previna revenirea accidentala a pickup-ului.
La fel se intampla la toate mulinetele pe care la-am vazut de la Advantage in sus.
-
Nemernic
- veteran

liviu68 scrie:Nu se blocheaza ci se infraneaza putin atat cat sa nu dea voie manivelei sa se miste din inertie si sa previna revenirea accidentala a pickup-ului.
La fel se intampla la toate mulinetele pe care la-am vazut de la Advantage in sus.
asta am vrut sa aflu
multam mult tuturor

-
MeHigh
- utilizator constant

-
Am trecut de 3 ani, sute de ore pe apa sarata, zeci de "baitze" in ocean si cateva tone de peste zbuciumate in fir textil cu SOL-lul 3000.
Cea mai cinstita mulina pe care am avut placerea sa o folosesc.
-
ReluOlaru
- senior

liviu68 scrie:..
...
Valabil si la Stradic FI. Si eu m-am speriat in prima faza, pana am aflat ca e un "feature" ...