Daiwa Sol - pareri?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 25 Ian 2011, 12:14

Nemernic scrie:Si.... si-a mai achizitionat careva vreun Sol ? :shock:
Am si eu o intrebare.... Toate Daiwele vin din fabrica cu mici jocuri ? ....
Tocmai am pus si eu mana :twisted: pe un Sol de 2000.....si parca are f mici jocuri
de banii aia te duceam eu intr-un loc secret si iti cumparai o sacosa de mulinete, si aveau toate culorile :lol: :lol:
PS: s-o pescuiesti cu spor!
Urasc atarnatorii!

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Ian 2011, 12:17

danielcocea scrie:
Tocmai am pus si eu mana :twisted: pe un Sol de 2000.....si parca are f mici jocuri
frumossss...hai sa o stapanesti sanatos...!!!...oare unde ai gasit o ?!?!?!?....oricum bravo.... :lol:
Mersi frumos, lautare :lol: :lol: :lol:
p.s.: mi-a zis un soarec de siloz de pontul asta :roll:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 25 Ian 2011, 19:48

Nemernic scrie:
danielcocea scrie:
frumossss...hai sa o stapanesti sanatos...!!!...oare unde ai gasit o ?!?!?!?....oricum bravo.... :lol:
Mersi frumos, lautare :lol: :lol: :lol:
p.s.: mi-a zis un soarec de siloz de pontul asta :roll:
stiu cum e , stai linistit...unele lucruri le faci....doar ca sa obtii ce vrei....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 27 Ian 2011, 20:36

Am o intrebare ptr cei care detin Daiwa Sol.....

In momentul cand ridicati pickup-ul ....se mai invarte rotorul ? Sau ramane blocat pana coborati pickup-ul ?

Multam mult :bere:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 27 Ian 2011, 21:29

pai logica zice astfel: daca se blocheaza rotorul cand e pickupul ridicat, atunci cum declansezi pickupul automat? indiferent de mulineta ar trebui sa se invarta...parerea mea
Urasc atarnatorii!

florin s
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de florin s » 27 Ian 2011, 22:05

Nemernic scrie:Am o intrebare ptr cei care detin Daiwa Sol.....

In momentul cand ridicati pickup-ul ....se mai invarte rotorul ? Sau ramane blocat pana coborati pickup-ul ?

Multam mult :bere:
Rotorul se invirte aproximativ jumate de tura dupa care pickup-ul are tendinta sa coboar, in acelasi timp cu rotorul se invirte si manivela. Cred ca la fiecare mulineta este la fel.

liviu68
senior
senior

Mesaj de liviu68 » 27 Ian 2011, 22:07

Nu se blocheaza ci se infraneaza putin atat cat sa nu dea voie manivelei sa se miste din inertie si sa previna revenirea accidentala a pickup-ului.
La fel se intampla la toate mulinetele pe care la-am vazut de la Advantage in sus.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 28 Ian 2011, 07:20

liviu68 scrie:Nu se blocheaza ci se infraneaza putin atat cat sa nu dea voie manivelei sa se miste din inertie si sa previna revenirea accidentala a pickup-ului.
La fel se intampla la toate mulinetele pe care la-am vazut de la Advantage in sus.
asta am vrut sa aflu

multam mult tuturor :bere:

MeHigh
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MeHigh » 28 Ian 2011, 07:55

Am trecut de 3 ani, sute de ore pe apa sarata, zeci de "baitze" in ocean si cateva tone de peste zbuciumate in fir textil cu SOL-lul 3000.
Cea mai cinstita mulina pe care am avut placerea sa o folosesc.

ReluOlaru
senior
senior

Mesaj de ReluOlaru » 28 Ian 2011, 08:35

liviu68 scrie:..
...
Valabil si la Stradic FI. Si eu m-am speriat in prima faza, pana am aflat ca e un "feature" ... :)

Scrie răspuns