Daiwa Ryukon
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Daiwa Ryukon
Din cate am inteles lanseta asta e conceputa mai mult pentru jigging/salau.
Eu as vrea s-o folosesc la pescuitul avaului cu voblere si rotative medii.
In prezent folosesc la avat Infinity 2,70m 8-35gr.
As vrea sa stiu cat de puternic/rigid e Ryukon-ul(21-42gr. 2,40m)in comparatie cu Infinity,varianta mentionata mai sus.
Am vazut multe lansete care pe hartie aveau putere mai mare decat Infinity dar in realitate erau mai moi.Vreau sa stiu cum sta treba cu Ryukon.
Ce altceva as mai putea sa incerc?Caut ceva de 2,30-2,70 dar cel mai ok ar fi 2,40-2,60m.
Eu as vrea s-o folosesc la pescuitul avaului cu voblere si rotative medii.
In prezent folosesc la avat Infinity 2,70m 8-35gr.
As vrea sa stiu cat de puternic/rigid e Ryukon-ul(21-42gr. 2,40m)in comparatie cu Infinity,varianta mentionata mai sus.
Am vazut multe lansete care pe hartie aveau putere mai mare decat Infinity dar in realitate erau mai moi.Vreau sa stiu cum sta treba cu Ryukon.
Ce altceva as mai putea sa incerc?Caut ceva de 2,30-2,70 dar cel mai ok ar fi 2,40-2,60m.
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=10427
Din lista de acolo mi-am luat Rookie de care sunt foarte mutumit .
Dau cu ea la avat in locuri cu curentii puternici cu voblere si mastere pana la 25g si se comporta foarte bine .
Un pic cam lung gripul dar te obisnuiesti si te si ajuta . Pui doua maini pe maner si trimiti lingura de nu o mai vezi .
Depinde pe ce ape cauti avatul . Mai moi sau cu curent mare sau poate sub baraje .
Bun ar fi si WildRiver-ul de 2oz . Bat serios , te poti baza pe el si tine la tavaleala . La cate izbituri a luat saracul de chietroaie alt bat cred ca se facea aschii .
Din lista de acolo mi-am luat Rookie de care sunt foarte mutumit .
Dau cu ea la avat in locuri cu curentii puternici cu voblere si mastere pana la 25g si se comporta foarte bine .
Un pic cam lung gripul dar te obisnuiesti si te si ajuta . Pui doua maini pe maner si trimiti lingura de nu o mai vezi .
Depinde pe ce ape cauti avatul . Mai moi sau cu curent mare sau poate sub baraje .
Bun ar fi si WildRiver-ul de 2oz . Bat serios , te poti baza pe el si tine la tavaleala . La cate izbituri a luat saracul de chietroaie alt bat cred ca se facea aschii .
Ryukon este un batz foarte ager si cu actiune de varf foarte puternica , pot sa zic sa-l cumperi cu incredere , este ca o vipera in mana . Eu am vrut sa-l cumpar dupa ce am vazut batzu' la un prieten si chiar am fost incantat ...dar amu am optat pt. un DAM CALYBER de 2.59 si actiune 21-51 pe care vreau sa-l folosesc pe mures in conditii mai grele .
Am fost azi la Arrow sa studiez Ryukon-ul.
Concluzia...imi place mult mai mult decat Infinity si l-am rugat pe baiatul din magazin sa-mi retina Ryukon-ul.
Sper in cateva zile sa fac rost de bani sa ma duc sa achit jucaria.
PS:Varful e mai moale decat la Infinity 8-35gr + ca e de 2,40m,exact ceea ce cautam.
Finisaje,mandrina,aspect nota 10.
Concluzia...imi place mult mai mult decat Infinity si l-am rugat pe baiatul din magazin sa-mi retina Ryukon-ul.

Sper in cateva zile sa fac rost de bani sa ma duc sa achit jucaria.

PS:Varful e mai moale decat la Infinity 8-35gr + ca e de 2,40m,exact ceea ce cautam.
Daca esti amabil,la ce pret este?Neamtul scrie:Am fost azi la Arrow sa studiez Ryukon-ul.
Concluzia...imi place mult mai mult decat Infinity si l-am rugat pe baiatul din magazin sa-mi retina Ryukon-ul.![]()
Sper in cateva zile sa fac rost de bani sa ma duc sa achit jucaria.![]()

daca te ajuta cu ceva:
http://www.arw.ro/produs.php?p=10647
de ce nu au pestii sida? pt ca p....le sunt pe mal!
mda...mersi....pt mine e mult!birk scrie:daca te ajuta cu ceva:

E mult si pentru mine.
Din pacate trebuie sa caut inlocuitor pentru Infinity.Parca ma impac mai bine cu 2,40m decat 2,70m cat are Infinity ce o am.As fi putut sa cumpar o Infinity mai scurta dar m zis hai sa vad ce alternative am.Cand am pus mana pe Ryukon am stiut:"Pe tine te car acasa!"
Mai multe detalii dupa ce fac rost de bani sa ma duc s-o achit.

Din pacate trebuie sa caut inlocuitor pentru Infinity.Parca ma impac mai bine cu 2,40m decat 2,70m cat are Infinity ce o am.As fi putut sa cumpar o Infinity mai scurta dar m zis hai sa vad ce alternative am.Cand am pus mana pe Ryukon am stiut:"Pe tine te car acasa!"

Mai multe detalii dupa ce fac rost de bani sa ma duc s-o achit.