Daiwa Procyon
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Daiwa Procyon
stie cineva ceva de acest bat? e bun la salau la stiuca? l-am gasit pe totalfishing.ro
-
- veteran
Re: Daiwa Procyon
este un batz bun si isi merita banii! actiunea este Fast, rigid, iar senzivitatea este ok. imi pare un bat conceput pentru pescuitul cu softuri. de asemeni are si o rezerva buna de putere. inelele sunt de calitate deci nu vei avea probleme folosind firul textil.BTU scrie:stie cineva ceva de acest bat? e bun la salau la stiuca? l-am gasit pe totalfishing.ro
este una de 1.80m si una de 2.10m.amandoua au aceeasi putere de aruncare 1/4-1 oz.care ar fi mai potrivita tinand cont ca nu dau din barca?de fapt cred ca aia de 2.10m e de casting nu?http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... -5276.html
nu scrie ce greutate au
nu scrie ce greutate au
-
- veteran
nu este de casting...nici eu nu stiu sa'ti spun exact ce greutate au, dar sunt undeva <150g(dupa mana mea) se echilibreaza foarte bine cu un mulinel de 2000BTU scrie:este una de 1.80m si una de 2.10m.amandoua au aceeasi putere de aruncare 1/4-1 oz.care ar fi mai potrivita tinand cont ca nu dau din barca?de fapt cred ca aia de 2.10m e de casting nu?http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... -5276.html
nu scrie ce greutate au
-
- veteran
Poza are caracter informativ, ambele sunt de spinning. Daca nu ne crezi, poti suna la magazinul Total Fishing 021-410.11.60 sau 0730.099.888 (de luni pana vineri in intervalul orar 10.00-18.00) sau la magazinul Arrow International(importatorul): telefon: 021.2210690BTU scrie:eu tot zic ca una din ele e de casting.aia care are "ciocul"ala pe mandrina.nu crezi?
-
- veteran
daiwele care le'am pipait eu erau dintr'o bucata. in orice caz daca nu ai probleme cu transportul, cea de 2,10m (7') dupa parerea mea e cea mai adecvata pentru ce vrei tu. foarte posibil ca cele de la arrow sa fie din 2 bucati ptr ca mi s'au parut usor mai moi fata de cele pe care le'am pipait eu.BTU scrie:mersi,mersi de raspuns.mie asa m-i se parea, dar te cred,sigur stii mai bine.care crezi ca e mai potrivita?