Daiwa procastar xi 2500
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- alexandru varga
- utilizator constant
Daiwa procastar xi 2500
mi-am comandat de pe total fishing mulineta astazi pentru a o folosi la stiuca,salau etc.asi dori sa aud niste pareri despre ea de la alti pescari mai cunoscatori ai mulinetelor si a celor care au modelul amintit si daca am facut o alegere buna la bani respectivi sau aveam o alta optiune.multumesc anticipat celor care imi raspund.
- alexandru varga
- utilizator constant
Daiwa procastar xi 2500
chiar nici unul nu are pareri despre ea,si daca am facut o alegere buna.stiu ca sunt cam nerabdator sper sa ma scuzati.va multumesc celor care imi raspund.
e o mulineta f buna la banii ei, eu am modelul 2000, incape f mult fir pe ea,, am dat cu pp de 10 lb, si cu mono de 0.16-0.18, nu face nici o peruca, aseaza firul f bine, e un tractoras, cred ca e cea mai buna alegere in 200 ron, doar ca nu te astepta sa fie f silentioase, mai ales la mers in gol, are un carait specific, ca si cum nu ar fi unsa, dar asa face ea, nu ai cum sa o repari, toate modelul asta fac asa, am scos cu ea de la biban, clean, stiuca, la somotei de aproape 3 kg fara nici o problema, pesti mai mari inca nu a vazut, de aproape 3 ani de cand o am, am uns-o de 2 ori si merge la fel ca la inceput, fara nici un fel de urma de uzura, sa o stapnesti cu placere, e o mulineta " de tavaleala", nu o tine in vitrina ca nu pateste nimic, foloseste-o cu incredere, n-o sa-ti para rau
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
- alexandru varga
- utilizator constant
daiwa procastar xi 2500
mersi pentru raspuns,de -aea o si iau so folosesc.miam comandat modelul de 2500,pentru ca pe mures la noi nu sti nici _odata ce peste iti intra,pentru clean si pesti de talie mica folosesc un roby ecussima de 1000 si is foarte multumit de ea,o am de 4ani.daca mai sunt pareri va rog sa mile ziceti,multumesc inca o data celor care imi raspund.
mulineta foarte buna, un mic troliu pot spune dar ca la orice lucru facut in china apar si probleme si anume: cu naluca agatata definitiv, tragand tare sa rup firul (pp 6 lb) fara sa tin mana pe tambur scapa cam jumatate de tura inapoi, o data sau de mai multe ori, in functie de timpul de tragere. modele in cauza sunt 1500 si 2500, un an vechime ambele.
au fost duse la service-ul arrow dar nu am apucat sa le testez.
alta problema ar fi un mic zgomot care se rezolva prin ungere.
au fost duse la service-ul arrow dar nu am apucat sa le testez.
alta problema ar fi un mic zgomot care se rezolva prin ungere.
din post-ul meu trebuia sa se inteleaga: in cazul unei utilizari in forta se poate intampla sa se manifeste defectul mai sus mentionat.
daca simti nevoia sa dai sfaturi gratiute despre cum se rupe un fir, iti sugerez sa deschizi un nou topic (gen: "ruperea firului textil fara stresarea ansamblului lanseta-mulineta"), nu sa arunci cu pseudo-insulte in cineva care incearca sa ajute la cerere!
daca simti nevoia sa dai sfaturi gratiute despre cum se rupe un fir, iti sugerez sa deschizi un nou topic (gen: "ruperea firului textil fara stresarea ansamblului lanseta-mulineta"), nu sa arunci cu pseudo-insulte in cineva care incearca sa ajute la cerere!
pai ce descrii tu nu e utilizare in forta, ci o utilizare gresita, de aceea tu vezi "problema" ca pe un defect al mulinetei, si nu ca un efect normal al unei utilizari gresite, pt care nu a fost conceputa acaa mulineta, repede ne mai ofuscam 

NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
- alexandru varga
- utilizator constant
daiwa procastar xi 2500
mersi de sfaturi,nare rost sa va certati pentru un lucru banal,esentialul despre mulineta lam intales si am intrbat si alti pescari de la noi si pentru bani respectivi este o mulineta buna,daca mai aveti recomandari si sfaturi pe care nu le stiu si nu leam auzit,le astept incontinoare.