daiwa mike iaconnelli

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

radu.b
utilizator nou
utilizator nou

Re: daiwa mike iaconnelli

Mesaj de radu.b » 23 Iun 2010, 09:02

georcaef scrie:
paul_pike scrie:are cineva lanseta aceasta,m-ar interesa ce greutate are?
http://www.fishshop.ro/Products/customview.aspx?id=571
am luat-o si eu, are 130gr, 7 inele fuji al.-oxide, am dat 275 lei pe ea in magazin cu 15% reducere, are 3 ani garantie. pt. stiuca zic ca merita.
Mai bine il intrebati pe Berti cate si-a luat. Este adevarat ca inelele sunt cam grele dar cine are rabdare si vrea sa le schimbe (ex.Gabi Udila le face la mare arta si in bani putini) poate avea lanseta de jig cum nu gasesti pe nicaieri, nici macar dublu la bani. Si nu exagerez.
Este adevarat ca la inelele care le are acum mai degraba merge la vobler.
Faptul ca Iaconelli a semnat cu Pure Fishig nu are nici-o legatura cu calitatea lansetei, a blank-ului sau mai stiu eu ce. Este pur si simplu vorba de bani. Era si ilogic sa mai fie cu ei avand in vedere ca Berkley&CO era mai prezent decat Daiwa pe tricoul lui.
Concluzia: cine o cumpara n-o sa-i para rau. Va asigur.

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 24 Iun 2010, 07:11

faptul ca ianconelli a rupt contractul cu daiwa nu stirbeste cu nimic calitatea lansetei si nici nu a fost intentia mea sa insinuez ceva asemanator. tocmai acest fapt a facut ca pretul lansetei sa scada si sa fie mai accesibila pescarilor dar ciudat este si faptul ca lanseta sta la reducere pe mai multe site-uri americane de cateva luni si nu prea se cumpara. m-am "jucat" si eu putin cu ea si mi se pare ok...oricum sunt nenumarate alegeri si gusturile nu se discuta...daca daiwa folosea inele de calitatea mai buna cred ca lanseta era mai cautata...si mai amuzant e ca am gasit si o sora geamana a lansetei , o chinezarie (la propriu) , fara split grip si inele asemanatoare care se vande combo cuo mulineta daiwa wave la pretul de 59$ in Sports Authority .

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 24 Iun 2010, 07:22

Lanseta este super ok la banii ei.O pescuiesc de anul trecut.Merge si pe jig foarte bine,chiar e senzitiva.A prins ceva pesti.La banii aia merita din plin .

radu.b
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de radu.b » 24 Iun 2010, 08:58

seve scrie:faptul ca ianconelli a rupt contractul cu daiwa nu stirbeste cu nimic calitatea lansetei si nici nu a fost intentia mea sa insinuez ceva asemanator. tocmai acest fapt a facut ca pretul lansetei sa scada si sa fie mai accesibila pescarilor dar ciudat este si faptul ca lanseta sta la reducere pe mai multe site-uri americane de cateva luni si nu prea se cumpara. m-am "jucat" si eu putin cu ea si mi se pare ok...oricum sunt nenumarate alegeri si gusturile nu se discuta...daca daiwa folosea inele de calitatea mai buna cred ca lanseta era mai cautata...si mai amuzant e ca am gasit si o sora geamana a lansetei , o chinezarie (la propriu) , fara split grip si inele asemanatoare care se vande combo cuo mulineta daiwa wave la pretul de 59$ in Sports Authority .
Da si nu. Imi cer scuze ca trebuie sa va contrez. Nu a fost vorba de rupere de contract ci de o neprelungire. Este diferenta, altfel s-ar fi facut valuri.
Apoi, ca orice producator, Daiwa nu introduce un produs care nu il mai fabrica in programul curent. Iar distribuitorii reactioneaza ca atare.
Dar sa nu va mire faptul ca aceeasi lanseta o sa apara sub o alta denumire, probabil la anul :) cu modificarile necesare, normal.
Calitatea inelelor este ok, dimensionarea lor este problema. Ceva mai mici si pe varf daca mai puneau doua era ceea ce stim noi ca este lanseta de jig. Si pretul ar fi cam acelasi. Repet, cei care au luat-o si au facut modificarile sunt pur si simplu incantati (ex. Eugen si Petre German).
Cu respect.

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 24 Iun 2010, 09:23

decat sa o iei si sa ii schimbi inelele mai bine nu o iei deloc, pui ceva in plus si iei fuego, care are caracteristici de lanseta de salau.

paul_pike
senior
senior

Mesaj de paul_pike » 24 Iun 2010, 13:55

bine bine multumesc la toti da nu ma interesa pentru salau...ca vad ca se poarta jiguiala

Scrie răspuns