Daiwa Laguna

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Adelin
Moderator
Moderator

Re: Daiwa Laguna

Mesaj de Adelin » 12 Feb 2006, 13:55

dr.pike scrie:Salut. Vreau sa imi cumpar o mulineta DAIWA Laguna - am gasit la un pret rezonabil, si vreau sa vad ce parere aveti voi despre ele, cum se comporta, fiabilitate, etc
Multumesc
Eu nu mi-as mai lua Laguna, doar daca as folosio la un pescuit care sa nu o solicite foarte mult. Am dat cu ea la vobler pe curent, la viteza de recuperare mare, pe ploaie, pe soare, in balastiere pline de praf si probabil ca a fost prea mult.De lovit, sau utilizare improprie nici nu se pune poblema.Daca zici ca dai cu ea la micro e O.K.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 12 Feb 2006, 13:59

Adeline, ce a patit mulineta? :roll:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 12 Feb 2006, 15:01

Cum ti-a spus si CDAN nu numai numarul de rulmenti spune totul ci si tipul de material din care sunt facute angrenajele respectiv tratamentul aplicat lui,si nu uita ca Capricornul are -Daiwa air bail - alt tip de de manivela, are 2 rulmenti rezistenti la coroziune si alt tip de carcasa de aici si diferenta de pret, dar eu vreau sa va atrag atentia si spre Quantum care dupa spusele multora lucreaza cu materiale de ultima generatie si e cam la nivelul celorlalte doua( ma refer la seria 2006 ,A") .

Numai bine!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Feb 2006, 19:43

Adi_ scrie:Adeline, ce a patit mulineta? :roll:
Un "prieten" a zis sa i-o dau lui, impreuna cu un bat Sportex TurboKev....teapa mea, ca nu l-am mai vazut de atunci.....de bani, ce sa-ti spun... :?

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 12 Feb 2006, 21:22

tu ai zis ca nu ti-ai mai lua... de ce? ce te-a nemultumit la ea? Ca ai ramas fara ea, asta e alta traba :?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Feb 2006, 21:32

Avea blocaje scurte....de aici pana la gripare e cale scurta! Daca nu aveai mana formata nici nu simteai...dar daca o piscaleai mai bine.... :twisted:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 12 Feb 2006, 23:30

oare din cauza asta nu ti-ai mai intalnit prietenul care-ti datoreaza bani? :roll: :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 30 Mar 2006, 08:03

DR.PIKE. pana la urma ti-ai cumparat mulineta , ce parere ai de ea , m-ar interesa si pe mine, pot sa cumpar la un pret foarte bun.
Multumesc

Scrie răspuns