daiwa infinity Q sau shimano antares

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
motan3
utilizator constant
utilizator constant

daiwa infinity Q sau shimano antares

Mesaj de motan3 » 30 Aug 2010, 20:36

mentionez ca amindoua au 2.70 m si caracteristici apropiate, daiwa arunca 15-45gr. iar shimano 20-50 gr.
vreau ceva pareri daca le-a pescuit cineva pe amindoua. imi trebe de dunare, pentru salau, in primul rand, dar si pentru stiuca sau somn.
multumiri anticipate!

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 30 Aug 2010, 22:22

mai bine ia-ti un berkley pulse de 2.40 15-50, eu am pus mana pe el si e de departe cel mai par :shock: chiar bat de Dunare si e usoooor, plus ca e mai ieftin ca Daiwa pe care am pus mana si nu prea mi se pare bat de Dunare si e si greuta. (parerea mea)

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 30 Aug 2010, 22:36

eu am si antares si infinity q....amandoua cu putere ceva mai mica decat cauti tu....10-30 antares si 5-25 infinity, amandoua sunt lansete de calitate , bine finisate, cu un plus pentru antares....diferenta apare la rezistenta.....nu am lansetele decat de putin timp...cu antaresu am vre-o 6 partide de pescuit iar cu infinity doar una....si ultima....pentru ca s-a rupt :shock: din lansare :shock: cu voblere de 7gr :shock: dupa a 15 lansare :shock: de noua. Sau am avut eu super ghinion sau astia de la daiwa au dat-o in bara cu lanseta asta.
pun cateva poze pentru a se vedea ce si cum, blancul s-a rupt exact la mijlocul mandrinei, nu e rupt de tot ci doar sectionat pe jumatate din diametru, inca o data....lanseta nu a fost calcata sau brutalizata in vre-un fel.....ci s-a rupt in lanseu cu un vobler yo-zuri de 7gr, nu sunt un finut cand dau cu lanseta.....da e prima data cand mi se rupe o lanseta in lanseu.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

CONCLUZIE.....daca te stii ghinionist nu cumpara sub nici o forma infinity Q

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 31 Aug 2010, 06:50

Nu o poti schimba la magazin? Ieri mi-a pocnit si mie un tronson de la o lanseta la intepare si daca vad ca merge cu garantia la altii incep sa sper ca o sa reusesc sa-mi rezolv si eu problema. :)

motan3
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de motan3 » 31 Aug 2010, 21:45

care din ele este mai senzitiva?
am gasit o ocazie la un amic, dar nu am timp de mers pe balta si printre blocuri nu pot sa-mi dau seama care simte mai bine structurile.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 31 Aug 2010, 22:00

Pe un forum nu se pun imagini mai mari de 640x480. Ai deformat forumul si a devenit ne-citibil. Asta vroiai sa faci ? :evil:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 01 Sep 2010, 07:16

tudor scrie:Pe un forum nu se pun imagini mai mari de 640x480. Ai deformat forumul si a devenit ne-citibil. Asta vroiai sa faci ? :evil:
daca nu sareai pe mine repede cu gura ai fi vazut ca pozele sunt intinse in lateral in asa fel incat se poate citi tot textul fara sa muti cursorul cu pagina stanga dreapta....in fapt...sunt puse in asa fel incat sa fie exact cat pagina (asa le face photobucket.com)
Deci pe langa faptul ca nu am stricat nici un forum......pozele sunt exact cat trebuie, pun iesirea pe baza caldurii.

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 05 Sep 2010, 20:34

Intre cele doua mentionate pe departe alesul este Antaresul , o vreme acest model a fost topul in bete de spin la Shimano.
Cele doua bete nu se pot compara Antaresul este alta clasa. Antaresul s-ar situa dupa mine ca omolg la Daiwa intre modelele Steez si Cielo.

Scrie răspuns