daiwa infinity Q sau shimano antares
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
daiwa infinity Q sau shimano antares
mentionez ca amindoua au 2.70 m si caracteristici apropiate, daiwa arunca 15-45gr. iar shimano 20-50 gr.
vreau ceva pareri daca le-a pescuit cineva pe amindoua. imi trebe de dunare, pentru salau, in primul rand, dar si pentru stiuca sau somn.
multumiri anticipate!
vreau ceva pareri daca le-a pescuit cineva pe amindoua. imi trebe de dunare, pentru salau, in primul rand, dar si pentru stiuca sau somn.
multumiri anticipate!
- stefanflorin
- veteran
eu am si antares si infinity q....amandoua cu putere ceva mai mica decat cauti tu....10-30 antares si 5-25 infinity, amandoua sunt lansete de calitate , bine finisate, cu un plus pentru antares....diferenta apare la rezistenta.....nu am lansetele decat de putin timp...cu antaresu am vre-o 6 partide de pescuit iar cu infinity doar una....si ultima....pentru ca s-a rupt
din lansare
cu voblere de 7gr
dupa a 15 lansare
de noua. Sau am avut eu super ghinion sau astia de la daiwa au dat-o in bara cu lanseta asta.
pun cateva poze pentru a se vedea ce si cum, blancul s-a rupt exact la mijlocul mandrinei, nu e rupt de tot ci doar sectionat pe jumatate din diametru, inca o data....lanseta nu a fost calcata sau brutalizata in vre-un fel.....ci s-a rupt in lanseu cu un vobler yo-zuri de 7gr, nu sunt un finut cand dau cu lanseta.....da e prima data cand mi se rupe o lanseta in lanseu.

CONCLUZIE.....daca te stii ghinionist nu cumpara sub nici o forma infinity Q

pun cateva poze pentru a se vedea ce si cum, blancul s-a rupt exact la mijlocul mandrinei, nu e rupt de tot ci doar sectionat pe jumatate din diametru, inca o data....lanseta nu a fost calcata sau brutalizata in vre-un fel.....ci s-a rupt in lanseu cu un vobler yo-zuri de 7gr, nu sunt un finut cand dau cu lanseta.....da e prima data cand mi se rupe o lanseta in lanseu.

CONCLUZIE.....daca te stii ghinionist nu cumpara sub nici o forma infinity Q
daca nu sareai pe mine repede cu gura ai fi vazut ca pozele sunt intinse in lateral in asa fel incat se poate citi tot textul fara sa muti cursorul cu pagina stanga dreapta....in fapt...sunt puse in asa fel incat sa fie exact cat pagina (asa le face photobucket.com)tudor scrie:Pe un forum nu se pun imagini mai mari de 640x480. Ai deformat forumul si a devenit ne-citibil. Asta vroiai sa faci ?
Deci pe langa faptul ca nu am stricat nici un forum......pozele sunt exact cat trebuie, pun iesirea pe baza caldurii.
-
- veteran