Daiwa Infinity Q Jigger

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
horia flucus
veteran
veteran

Daiwa Infinity Q Jigger

Mesaj de horia flucus » 10 Mai 2009, 00:41

Vreau sa cumpar o Daiwa Infinity Q Jigger . Ce parere aveti? Duce greutati pana la 25 g pe Dunare la salau su somn?
Cine poseda batul asta e rugat sa-mi dea detalii despre el.
Multumesc!
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

aspius
junior
junior

Re: Daiwa Infinity Q Jigger

Mesaj de aspius » 10 Mai 2009, 08:34

horia flucus scrie:Vreau sa cumpar o Daiwa Infinity Q Jigger . Ce parere aveti? Duce greutati pana la 25 g pe Dunare la salau su somn?
Cine poseda batul asta e rugat sa-mi dea detalii despre el.
Multumesc!
Buna. Depinde de ce poate duce fiecare bat. Eu de exemplu am unul de vanzare nefolosit, dar duce pana in 25 de grame, cu actiune fast si foarte sensibil, doar ca nu-l vad folosit la Dunare sau in curent puternic.

Pentru Dunare folosesc un Sportex de aproape 3 m si care duce pana in 60 grame si mi se pare super ok.

Infinity Q Jigger e mai degraba pentru balti si rauri blajine, cautand bibani si salai.

Ar trebui sa adaug ca nu sunt decat amator si ma intereseaza sa-l vand pe asta al meu. Daca insa te intereseaza, eu l-am primit cadou si vreau sa-l dau cu gandul la altul, mai moale pentru stiuca.

ANuntul se gaseste si la rubrica specializata.

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 10 Mai 2009, 13:39

Salut.Am eu Infinity Q jigger.Parerea mea e ca duce 25gr. dar daca vrei sa mergi pe Dunare,iti recomand Infinity Q spin 2,70m 15-45gr.Diferentele constructive fata de jigger sant mici si asta sigur va face fata cerintelor tale. :wink:
...incearca Silvercreek :twisted: ...e belea(cel putin la peste mare)!

Scrie răspuns