Daiwa Exceller Ultralight???

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
stefanflorin
veteran
veteran

Daiwa Exceller Ultralight???

Mesaj de stefanflorin » 07 Mai 2011, 14:30

A pipait/folosit careva acest bat?
2.10m-putere de aruncare 2-10g
m-ar interesa pt. voblere si rotative micute pt. pistruiati pe un parau destul de ingust dar cu maluri dificile.
Urasc atarnatorii!

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 10 Mai 2011, 16:59

Sunt si eu interesat de lanseta asta... am pipait-o putin la Arrow azi, si mi-a placut,ce am obs: nu are inel de prindere a voblerului , finisajul e fain facut, comparativ cu maver stralis 3-8 gr parca pe varf e putin mai moale (poate gresesc) ...
O foloseste cineva ?

OFF: Eu oscilez intre Exceler si Black bull ambele 2.10m cine le are pe ambele , il rog sa-mi trimita pe MP de care e mai multumit ? (la microvoblere)- ma intereseaza lungimea lanseurilor.

Ms. Stima.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 10 Mai 2011, 18:59

cate inele are? si ce actiune? mersi
Urasc atarnatorii!

joker
senior
senior

Mesaj de joker » 10 Mai 2011, 23:17

edy.tm scrie:Sunt si eu interesat de lanseta asta... am pipait-o putin la Arrow azi, si mi-a placut,ce am obs: nu are inel de prindere a voblerului , finisajul e fain facut, comparativ cu maver stralis 3-8 gr parca pe varf e putin mai moale (poate gresesc) ...
O foloseste cineva ?

OFF: Eu oscilez intre Exceler si Black bull ambele 2.10m cine le are pe ambele , il rog sa-mi trimita pe MP de care e mai multumit ? (la microvoblere)- ma intereseaza lungimea lanseurilor.

Ms. Stima.
Am avut-o eu(black bull hc ul 2.10 m ) si nu se compara cu ULX :)
Vezi k am anunt dak te intereseaza ...
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=15062
Sau la schimb cu un Shimano speed master

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 11 Mai 2011, 09:23

joker scrie:
edy.tm scrie:Sunt si eu interesat de lanseta asta... am pipait-o putin la Arrow azi, si mi-a placut,ce am obs: nu are inel de prindere a voblerului , finisajul e fain facut, comparativ cu maver stralis 3-8 gr parca pe varf e putin mai moale (poate gresesc) ...
O foloseste cineva ?

Ms. Stima.
Am avut-o eu(black bull hc ul 2.10 m ) si nu se compara cu ULX :)
Vezi k am anunt dak te intereseaza ...
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=15062
Sau la schimb cu un Shimano speed master
nu se compara nici la pret. asta pot sa-ti spun clar !!!
Black bull-ul UL este un bat EXCELENT pt banii la care il iei si nu e numai parerea mea.
Fara pescuiala viata e pustiu

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 11 Mai 2011, 14:12

... :( nimeni nu a zis de diferenta dintre Black bull si ULX, ci diferenta dintre black bull si exceller .....
Aia stie toata lumea.. ca nu se compara black-u' cu ULX..... :)
Vad ca nimeni nu zice nimic de exceller.... pffff chiar nu stie nimieni nimic de lanseta asta?.... cineva care a pescuit-o.... (Pfff ce ma manca sa o iau.. insa nu am buget prea mare si vreau sa fie alegerea potrivita...)

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 11 Mai 2011, 18:03

Posibil sa fie urmatoarea mea alegere ultalight (seria exceller e destul de reusita si foarte accesibila la pret), acum ramane sa am si cand sa o balangan. Pana una alta mai asteptam impresii.
Urasc atarnatorii!

Scrie răspuns