A pipait/folosit careva acest bat?
2.10m-putere de aruncare 2-10g
m-ar interesa pt. voblere si rotative micute pt. pistruiati pe un parau destul de ingust dar cu maluri dificile.
Daiwa Exceller Ultralight???
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
Daiwa Exceller Ultralight???
Urasc atarnatorii!
Sunt si eu interesat de lanseta asta... am pipait-o putin la Arrow azi, si mi-a placut,ce am obs: nu are inel de prindere a voblerului , finisajul e fain facut, comparativ cu maver stralis 3-8 gr parca pe varf e putin mai moale (poate gresesc) ...
O foloseste cineva ?
OFF: Eu oscilez intre Exceler si Black bull ambele 2.10m cine le are pe ambele , il rog sa-mi trimita pe MP de care e mai multumit ? (la microvoblere)- ma intereseaza lungimea lanseurilor.
Ms. Stima.
O foloseste cineva ?
OFF: Eu oscilez intre Exceler si Black bull ambele 2.10m cine le are pe ambele , il rog sa-mi trimita pe MP de care e mai multumit ? (la microvoblere)- ma intereseaza lungimea lanseurilor.
Ms. Stima.
- stefanflorin
- veteran
Am avut-o eu(black bull hc ul 2.10 m ) si nu se compara cu ULXedy.tm scrie:Sunt si eu interesat de lanseta asta... am pipait-o putin la Arrow azi, si mi-a placut,ce am obs: nu are inel de prindere a voblerului , finisajul e fain facut, comparativ cu maver stralis 3-8 gr parca pe varf e putin mai moale (poate gresesc) ...
O foloseste cineva ?
Ms. Stima.

Vezi k am anunt dak te intereseaza ...
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=15062
Sau la schimb cu un Shimano speed master
- Bogdan_Alex
- veteran
nu se compara nici la pret. asta pot sa-ti spun clar !!!joker scrie:Am avut-o eu(black bull hc ul 2.10 m ) si nu se compara cu ULXedy.tm scrie:Sunt si eu interesat de lanseta asta... am pipait-o putin la Arrow azi, si mi-a placut,ce am obs: nu are inel de prindere a voblerului , finisajul e fain facut, comparativ cu maver stralis 3-8 gr parca pe varf e putin mai moale (poate gresesc) ...
O foloseste cineva ?
Ms. Stima.![]()
Vezi k am anunt dak te intereseaza ...
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=15062
Sau la schimb cu un Shimano speed master
Black bull-ul UL este un bat EXCELENT pt banii la care il iei si nu e numai parerea mea.
Fara pescuiala viata e pustiu
...
nimeni nu a zis de diferenta dintre Black bull si ULX, ci diferenta dintre black bull si exceller .....
Aia stie toata lumea.. ca nu se compara black-u' cu ULX.....
Vad ca nimeni nu zice nimic de exceller.... pffff chiar nu stie nimieni nimic de lanseta asta?.... cineva care a pescuit-o.... (Pfff ce ma manca sa o iau.. insa nu am buget prea mare si vreau sa fie alegerea potrivita...)

Aia stie toata lumea.. ca nu se compara black-u' cu ULX.....

Vad ca nimeni nu zice nimic de exceller.... pffff chiar nu stie nimieni nimic de lanseta asta?.... cineva care a pescuit-o.... (Pfff ce ma manca sa o iau.. insa nu am buget prea mare si vreau sa fie alegerea potrivita...)
- stefanflorin
- veteran