daiwa exceller plus

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 29 Dec 2007, 22:41

dan popa scrie:... e luata de acolo cu garantie , are parca si o hartie de autenticitate...
scuze ca divaghez de la subiect,dar am si eu o nelamurire referitoare la aceste garantii din afara tarii si mai ales din afara spatiului european.
ce draqu va incanta atata garantia aia care nu isi produce nici un efect pe teritoriul tarii noastre atata timp cat fabricantul nu are deschisa o reprezentata legala si nu are numit un X care sa se ocupe de garantii?????
tocmai ce am avut o disputa pe aceasta tema cu un amic care era foarte incantat ca batul adus de pe cabela's are si garantie.ete fassssss
trimite cineva innapoi betele sau mulinetele care sunt defecte?? eu nu am auzit de asa ceva pana acuma si deaceea eram curios care este logica acelei garantii in conditiile date.
scuze dane,daca am ofensat cu ceva,nu asta am dorit si sper sa intelegi :wink:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 29 Dec 2007, 22:58

Scrie Japan pe talpa mulinetei sau doar pe cutie,ca si cei de la Arrow au si doar pe cutie scrie Japan?!

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 30 Dec 2007, 12:52

adiwolf scrie:
dan popa scrie:... e luata de acolo cu garantie , are parca si o hartie de autenticitate...
scuze ca divaghez de la subiect,dar am si eu o nelamurire referitoare la aceste garantii din afara tarii si mai ales din afara spatiului european.
ce draqu va incanta atata garantia aia care nu isi produce nici un efect pe teritoriul tarii noastre atata timp cat fabricantul nu are deschisa o reprezentata legala si nu are numit un X care sa se ocupe de garantii?????
tocmai ce am avut o disputa pe aceasta tema cu un amic care era foarte incantat ca batul adus de pe cabela's are si garantie.ete fassssss
trimite cineva innapoi betele sau mulinetele care sunt defecte?? eu nu am auzit de asa ceva pana acuma si deaceea eram curios care este logica acelei garantii in conditiile date.
scuze dane,daca am ofensat cu ceva,nu asta am dorit si sper sa intelegi :wink:

Stai linistit ca nu ma ofensez eu asa usor......dar treaba cu fassssssssssssul e pentru cei care nu au posibilitatea sa returneze un obiect in garantie , nu pentru mine......atat timp cat am pe cineva care pleaca o data la 2 luni acolo.....nu vad nici o problema....daca se strica i-am dat-o si aduce alta.....care-i problema??????
Daca nu era persoana respectiva nici nu aveam cum sa intru in posesia ei ca a aduso de acolo......
Aceeasi chestie ma intrebat cineva legat de o mulineta adusa din Canada.....ce fac daca se strica in garantie???......si i-am zis ca are cine sa o duca inapoi sa aduca alta :lol: :lol: :lol: :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 30 Dec 2007, 13:31

esti un caz fericit dane :lol:
dar eu na ma refeream la tine in particular ,era o intrebare pusa la modul general.
sunt multi cei care cumpara online de pe siteuri straine si se bucura la garantiile oferite,dar fara sa se gandeasca si sa analizeze ce implica acea garantie si ce costuri are,atata timp cat nu ai un reprezentat local sau cel putin zonal.
oricum,scuze de deturnarea postului :oops:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Dec 2007, 15:26

Daca te multumeste raportul de recuperare e ok.(4.7-1)Cred ca eu optez pentru un shimano stradic(6.0-1).Nu o cumperi in fiecare zi,dar depinde pentru ce o folosesti.

Scrie răspuns