Am vazut la Decathlon aceste 2 lansete spinning. Mi-au placut foarte mult. Am ajuns acasa si le-am cautat pe net...nu am gasit modelele pe care le aveau cei de la Decathlor si vroiam sa va cer si voua parerea...sa fie modele noi sau sa fie altceva la mijloc?
Daiwa Exceller 2,1 m 7-28 grame putere de aruncare, cu maner eva intrerupt
Daiwa Cross Cast Tube 1,98 m 7-28 grame putere de aruncare, maner eva mai scurt.
Nici pe siteul celor de la daiwa nu am gasit aceste modele. Sunt originale? Pot sa cumpara fara sa-mi fac griji despre provenienta lor? Lansetele mi-au placut foarte mult, excelente pentru pescuitul cu gume, actiune proeminenta de varf.
Multumesc.
Daiwa Exceller 2,1m si Daiwa crosscast tube 1,98 m
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
Si eu m-am uitat la Exceller si seamana foarte tare cu Team Daiwa mode 07 care este cu 100 lei maiscumpa.Alte informatii cica ar fi modelul nou.Pe site uri de afara costa cam 50-55 euro,la decathlon e mai scumpa.
sherbamont
serbandudus@rdslink.ro
serbandudus@rdslink.ro
am pipait Excelerul, pare o lanseta buna la prima vedere, foarte finutza, finisaje bune, usoara, calitatea componentelor e ok si cred ca tine bine un jig de 25 gr in schimb nu prea se compara cu Mode 07 care e mult mai senzitiva datorita modului in care sunt amplasate inelele(toate pe tronsonul superior fara intrerupere), inele Fuji, si apoi imbinarea pe care nu am mai vazut-o la nici o lanseta, un fel de mufare inversa normala plus spigot, tonsonul superior avand la imbinare o parte de aprx 5 cm mai subtire ce permite mufarea normala, apoi peretele blankului se ingroasa, loc in care intra spigotul. Cu imbinarea asta "dubla" au cam eliminat toate jocurile ce pot aparea in timp marind si senzitivitatea.