Daiwa Exceler Vs Daiwa Tierra!!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
Daiwa Exceler Vs Daiwa Tierra!!!
sunt la preturi aprox egale si as as nevoie de niste pareri a celor care au una dintre ele.multumesc
o voi folosi pt un seeker 654 medium 6' 6"!!!
Re: Daiwa Exceler Vs Daiwa Tierra!!!
mie nu mi se par ca ar fi la acelasi pret tierra este mai scumpa eu iti recomand asta este un sol cu alta infatisare iar pretu e okCracus scrie:sunt la preturi aprox egale si as as nevoie de niste pareri a celor care au una dintre ele.multumesc
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true
le am pe amandoua modelul 2500
exeleru de 3 ani si tierra de 1 luna(are numai 2 iesiri pe bega)
de cand am exelerul la toata lumea l-am recomandat si numai lucrurri de bine am avut de zis.este o mulineta cu un raport calitate pret foarte bun.
tierra mi se pare aceeasi mulineta numai ca un pic mai fina si "mai albastra"
are un coleg solul si am pescuit cu ea.parerea mea e sa iti iei exelerul in gama respectiva de pret iar daca vrei ceva mai sus atunci sa optezi pentru sol.
daiwele mele le-am pescuit pe un premier 6,6/avid 7/berkley 2,40/zebco 2,40/yad 2,40
la inceput am crezut ca nu o sa se potriveasca cu premierul dar nu am avut probleme
exeleru de 3 ani si tierra de 1 luna(are numai 2 iesiri pe bega)
de cand am exelerul la toata lumea l-am recomandat si numai lucrurri de bine am avut de zis.este o mulineta cu un raport calitate pret foarte bun.
tierra mi se pare aceeasi mulineta numai ca un pic mai fina si "mai albastra"
are un coleg solul si am pescuit cu ea.parerea mea e sa iti iei exelerul in gama respectiva de pret iar daca vrei ceva mai sus atunci sa optezi pentru sol.
daiwele mele le-am pescuit pe un premier 6,6/avid 7/berkley 2,40/zebco 2,40/yad 2,40
la inceput am crezut ca nu o sa se potriveasca cu premierul dar nu am avut probleme
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
- Torescu Octavian
- senior
- bushmaster
- utilizator constant