Dupa cum spune si titlu ma intereseaza care ar o alegere mai buna:
- Lanseta Daiwa Exceler 2,10m/2-10g: http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... 13729.html
Sau
- Lanseta Cormoran Black Bull HC UL Spinning, 2,10m, 1-7gr: http://www.totalfishing.ro/lanseta-corm ... -9377.html
Astept pareri, argumente, propuneri.
Daiwa Exceler Vs Cormoran Black Bull HC UL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
cormoranul e o lanseta bunicica, finisaje decente, arunca bine greutati mici insa nu e f senzitiva, daiwa nu o stiu ca sa pot face o comparatie, ca istorie betele daiwa sunt decente in gama lor de pret, undeva la descriere daiwa apare cu 10-20 grame, apoi mai jos cu 2-10 grame, vezi care e pe bune, ca daca e 10-20 cam iese din categorie.......
mai are cormoran niste bete portocalii de ul parca, vezi ce poti afla de ele
energofish vine cu un skill 3, apare pe site le ei, skil 2 e o trompeta, 1 e un bat bun dar cam scump la ce ofera piata acum.....zic sa le vezi fizic undeva
mai are cormoran niste bete portocalii de ul parca, vezi ce poti afla de ele
energofish vine cu un skill 3, apare pe site le ei, skil 2 e o trompeta, 1 e un bat bun dar cam scump la ce ofera piata acum.....zic sa le vezi fizic undeva

NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
eu am daiwa exceler 10-20, puterea reala e pana in 10 grame, o am de peste un an si am pescuit-o foarte mult, e cea mai buna lanseta de clean pt. pescuitul de pe mal pe care am avut-o, vara cand pescuiesc din apa folosesc tot o daiwa, procyonul de 5'6 dintr-o bucata. daiwa exceler 2-10 am studiat-o in magazin, o rotativa de 2 in curent nu duce, e prea subtire si firava pt. mine, e o optiune buna strict pt. microvoblere si rotative de 00. cormoranele pt. mine nu prezinta interes.
Dintre exceler UL si Cormoran iti sugerez sa iei Cormoranul. Este la un pret foarte bun, intradevar nu este foarte senzitiva cum se spune si mai sus dar crede-ma ca nici daiwa nu este senzitiva. Am pescuit cu amandoua la clean si am ramas la Cormoran pe care il am si acum. Pescuiesc cu voblere de 2 gr si se descurca bine. Oricum tpate betele de pe piata au actiunea subdimensionata adica Cormoranul la 1-7 parca ii cam un 2-9 real iar daiwa atat excelerul cat si procyonu sunt cam pari de mazare. Un sfat de care tii cont numa daca vrei, strange bani si ia-ti un Ul calumea pentru ca in maxim un an o sa patesti ca mine si o sa vrei sa le vinzi ca sa strangi bani pt un St Croix sau Lemiglas. Bafta in alegere, iti apartine dar te sfatuiesc daca tot te mananca si ai bugetu la 100-150 de Ron ia-ti Cormoranul care ii un bat excelent in pretului lui.
Stima,
Stima,
spinning la scobar