Daiwa Exceler 2015
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- George1985
- veteran
Daiwa Exceler 2015
Un model interesant!
http://www.daiwa.de/dw/en/products_1/sp ... rdrows2=10
http://www.daiwa.de/dw/en/products_1/sp ... rdrows2=10
- George1985
- veteran
Re: Daiwa Exceler 2015
Au trecut la corp metalic si rotor zaion.
Combinatie buna.
Sa vedem preturile si marimile disponibile la noi
Combinatie buna.
Sa vedem preturile si marimile disponibile la noi

George, trebuie avuta mare grija cu toate specificatiile alea. Dupa ce recent m-am ars cu niste descrieri date de cei de la Daiwa si dupa ce pana acum am avut o gramada de surprize CU TOATE Daiwele avute (4 la numar – mai nou 5) cred ca m-am potolit cu producatorul asta. Nu intru in detalii cu surprizele avute ci pomenesc scurt de tot de lipsa totala sau partiala a antireversului pe temperaturi sub 4-5 grade sau piese rupte in repetate randuri dar povestesc ultima chestie intamplata.
Mai bine zis, in urma cu cateva luni pusesem ochii pe Seagate 3500QD pe care nu am cumparat-o doar datorita QuickDrag-ului dar imediat ce a aparut Seagate Hyper care nu mai avea quickdrag si specificatiile pareau OK am zis ca merita incercata. Alaturi de amicul de pescuit ne-am luat fiecare cate una. A lui direct a avut probleme, adica in momentul in care fortai putin (cu frana nu mai sus de 3kg) antirevers-ul dadea in spate de la cativa cm pana la aproape o tura completa. Probabil ceva defect de fabricatie (a mea nu face chestia aia) pe care il consider inaceptabil la o mulineta de vreo 250 de euro. Dar cel mai “dureros” este ca mint ca ordinarii in specificatii. Daca intri aici:
http://www.daiwaitaly.it/prodotti/243/s ... hyper.html
… vei vedea ca este data a avea atat corpul cat si rotorul din metal. Ceea ce e un MARE BULSHIT, rotorul si capacul corpului sunt din PLASTIC. Am deschis eu mulineta amicului cu speranta ca gasesc defectul si am vazut ca in afara corpului ce este ceva metal, capacul si rotorul sunt din acelasi plastic ordinar pe care il gasesc si in Exceller-urile vechi de acum 6-8 ani.
Momentan eu unul renunt la tot ce se numeste Daiwa. Nu stiu cum se face dar din cele 3 Shimano-uri ce le am nicicare nu mi-a facut surprize.
Mai bine zis, in urma cu cateva luni pusesem ochii pe Seagate 3500QD pe care nu am cumparat-o doar datorita QuickDrag-ului dar imediat ce a aparut Seagate Hyper care nu mai avea quickdrag si specificatiile pareau OK am zis ca merita incercata. Alaturi de amicul de pescuit ne-am luat fiecare cate una. A lui direct a avut probleme, adica in momentul in care fortai putin (cu frana nu mai sus de 3kg) antirevers-ul dadea in spate de la cativa cm pana la aproape o tura completa. Probabil ceva defect de fabricatie (a mea nu face chestia aia) pe care il consider inaceptabil la o mulineta de vreo 250 de euro. Dar cel mai “dureros” este ca mint ca ordinarii in specificatii. Daca intri aici:
http://www.daiwaitaly.it/prodotti/243/s ... hyper.html
… vei vedea ca este data a avea atat corpul cat si rotorul din metal. Ceea ce e un MARE BULSHIT, rotorul si capacul corpului sunt din PLASTIC. Am deschis eu mulineta amicului cu speranta ca gasesc defectul si am vazut ca in afara corpului ce este ceva metal, capacul si rotorul sunt din acelasi plastic ordinar pe care il gasesc si in Exceller-urile vechi de acum 6-8 ani.
Momentan eu unul renunt la tot ce se numeste Daiwa. Nu stiu cum se face dar din cele 3 Shimano-uri ce le am nicicare nu mi-a facut surprize.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- veteran
Intre 84 si 98 de euro am gasit-o afara.
- George1985
- veteran
Anem de asta e forum...sa ne informam.
Tot respectul pentru postarea ta!
Scoatem in evidenta pentu a afla toata lumea, care vrea sa fie informata, despre bune si rele.
Eu as folosi numai okume, dar si astea au inceput sa dea buleala, in plus nu au finetea cu care m-am obijnuit la daiwe.
Cu Zauber m-am cam linistit momentan.
O sa am nevoie de o mulineta si trebuie sa o caut intai
Tot respectul pentru postarea ta!
Scoatem in evidenta pentu a afla toata lumea, care vrea sa fie informata, despre bune si rele.
Eu as folosi numai okume, dar si astea au inceput sa dea buleala, in plus nu au finetea cu care m-am obijnuit la daiwe.
Cu Zauber m-am cam linistit momentan.
O sa am nevoie de o mulineta si trebuie sa o caut intai

-
- veteran
Am vazut-o azi la ARW, am invartit-o pe cea de 2500. La invartit mi se pare peste vechiul model. Merge mai fin, pare mai inchegata. In timp insa nu stiu cum va rezista...Pretul este undeva la 425 de lei marimea 2500.
Cu siguranta isi merita cei 425 lei .
Daca mai are si tambur de rezerva ...ce mai vreti? 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- veteran
Are tambur de rezerva.
-
- veteran
Am o GS8 2000 si o TDA2500A . Nu am avut probeme cu ele .
- George1985
- veteran
Un 3012 mi-ar fi la fix, ca marime.
Sper sa se aduca si marimea 3012.
Sper sa se aduca si marimea 3012.