Daiwa Exceler 1500?? :D
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Daiwa Exceler 1500?? :D
De curand am pus mana pe o lanseta Daiwa TORNADO X Ultra Light 1.95 ,si prima mulineta la care m-am gandit sa o asociez cu aceasta lanseta a fost Daiwa Exceler 1500. Ce parere aveti? Alte recomandari? Acest echipament il voi folosi la clean in special.Multumesc. 

- Rapala Man
- veteran
exceler
Nu exista la exceler varianta 1000.....din pacate
am pus mana pe ea acum 1 an,(Exceler 1500) e destul de micuta si varianta 2000,nu am avut atunci malai sa o iau, am auzit si inteles de la altii se foloseste si la UL si la Light....am mai vaz si pe asta http://www.daiwa.com/Reel/spinning.aspx da-i pe exceler si vezi;)

Nu cred ca vei fi dezamagit daca te hotarasti s-o achizitionezi,dar daca vrei o mulineta pe care s-o poti folosi fara probleme si la salau pe lac,te-as indruma spre marimea 2000 datorita capacitatii mai mari. Singura diferenta intre ele este tamburul putin mai adanc la 2000. Daca vrei s-o tii numai pe batul de clean si fara sa fii nevoit sa pui prea mult backing,atunci 1500-le e perfect 

- Rapala Man
- veteran
400 lei:D exceler cand o aveau cei de la fishshop din timisoara era 288 lei.din pacate nu am posibilitati sami iau cand am chef tre sa-mi adun ceva si dupaia..pana la urma tot ce mi-am propus am cumparat. mai am un echipament la clean care il folosesc de 1 an jumate , am scos clean de 1,4 kg. dar am acest batz si tre sa il fac al 2-lea echipament de clean:) tre sa am din ce alege