Daiwa Emeraldas 2506(2010) versus Shimano Twin Power3000SFC

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ringogabi
senior
senior

Daiwa Emeraldas 2506(2010) versus Shimano Twin Power3000SFC

Mesaj de ringogabi » 27 Feb 2011, 23:26

As dori un sfat privind achizitionarea unei mulinete, am de ales intre cele doua modele.
Ce parere aveti ? Nu vreau mistouri de genul « producator de biciclete », am Shimano si sunt f bune, insa as vrea o parere de la cei care le-au avut pe mana pe ambele si au putut sa-i faca o parere obiectiva. Am avut o singura Daiwa acum cativa ani (ceva din clasa low cost) si nu mi-a facut o impresie prea buna.
Ma intereseaza in mod special care din ele ar asigura o asezare foarte buna pe tambur a firului textil f subtire, care e mai bine "inchegata", fara nici cel mai mic joc prin mecanisme.
Merci!

stradic
veteran
veteran

mulinete

Mesaj de stradic » 28 Feb 2011, 07:31

Eu am avut TP FC dar de 2500 si sincer avea ceva jocuri,chiar de noua! Nu m-a impresionat deloc. Am vandut-o dupa 2 partide! Pe cealalta nu o stiu,dar am alte modele de Daiwa si vreau sa-ti spun ca sunt cam peste orice model Shimano pe care l-am avut si il am eu( Stradic,Twin Power,Aspire,Stella). Si eu am fost si sunt inca adept al marcii Shimano,dar ma cam tem ca incet,incet sa nu imi schimb "idolul" :wink: :cry: :idea:
rapala the best vobler in the world

Scrie răspuns